search close

Good Harvest - Live på Innergården

Bandet består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson som snabbt insåg att de inte behövde något annat än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de framför. Sagt och gjort – Good Harvest bildades! Välkomna till duons premiärspelning i Karlstad!

Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchells ”Woodstock” vars livevideo snabbt uppgick till tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som snabbt signade Good Harvest som första akt ut på sitt egna skivbolag. De har lagt ett hektiskt 2017 bakom sig med b.la. spelningar som förband till Christian Kjellvander, Per Gessle & Kris Kristofersson. Närmare 100 konserter på såväl festivaler som konserthus som inneburit besök i ett flertal europeiska länder och för första gången ett besök på amerikansk mark. I mars kom debutskivan ”In a life & place like this” som är ett utmärkt prov på den inslagna vägen av starkt gitarrspel och vacker stämsång. Året bands summerades med en stämningsfull, och något oväntad, tolkning av Whams Last Christmas och flera stora TV-framträdande.

Med sommaren runt hörnet är mer än någonsin på gång på Innergården, missa inte en denna finstämda afton på Nöjesfabriken!

 

 

03 Aug
Innergården

När: Fre 3 aug

Tid: 18.00-23.00

Ålder: 18år

Biljetter: 275ek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad