VIP-BORD på Verket

Vill du och dina vänner få en oförglömlig kväll?
Hör av dig till oss för att boka ett VIP-bord.

Boka VIP-bord på Verket

Hej! Roligt att ni vill besöka oss! Varje VIP-bord hos oss har en minimum spend på dryck, som varierar på olika bord & vid olika datum, vid varje bokning ingår ett visst antal fria entréer, önskar man vara fler vid ett bord läggs entréavgift på er nota. Utöver detta har vi möjlighet att skräddarsy er kväll så att den verkligen blir oförglömlig!

Boka bord

Antalet bord är begränsat, så se till att boka i tid! Kontakta oss så berättar vi mer och ser till att ni får den bokningen ni vill ha.

Boka via DM på Instagram eller på mail
verket@nojesfabriken.se 

Vad ingår när jag bokar bord?

I alla paket ingår gästlista för kö-företräde, fri entré för 8-15 personer (beroende på paket/kväll) och bordsservice under hela kvällen. Värdinnorna finns med er under hela kvällen för att hjälpa er med beställningar och sprida stämning.

Hur fungerar en bordsbokning?

Vår åldersgräns är strikt 21 (året man fyller), det gäller alla oavsett om man bokat bord. Anländ tillsammans med ditt sällskap senast 23.30 om inget annat bestämts i förväg, vid senare ankomst kan vi inte garantera att ert bord finns var och vi förbehåller oss rätten att sälja bordet vidare vid utebliven ankomst. Betalning sker på plats vid ankomst, inga notor hålls under kvällen.

Bordplacering VIP

Bord 1-4
(6-8 sittplatser)

Bord 5-6
(8-10 sittplatser)

Bord 7-10
(8-10 sittplatser)

Bord 11
(6-8 sittplatser)

Bord 12 (ståbord)
(0 sittplatser)