Bar Teatral

Konferens, fest eller konsert på Bar Teatral

Letar du efter en fest- och eventlokal att abonnera som har det där lilla extra? Då är Bar Teatral på Nöjesfabriken det du söker. Bar Teatral står till förfogande till företag, föreningar och privatpersoner som vill bjuda in till fest, konferens eller annat event. Låt oss sy ihop ett paket med mat och dryck som passar just era önskemål.

Bar Teatral passar ypperligt för företagsfesten, den större födelsedagsfesten, möhippan, svenssexan, vin- och ölprovningar med mera. På utsidan har vi en diger terass med utsikt över Pråmkanalen. Vår- sommar och höst när årstiden bjuder på mer värme och sol är det här den perfekta platsen för mingel. Önskar ni underhållning står vi självklart till förfogande med vår erfarenhet och vårt kontaktnät! För mer info kontakta oss på: info@nojesfabriken.se alt tel: 054 – 22 22 00. Låt bilderna inspirera dig. Varmt välkommen med din bokning!

barteatral_inne_1barteatral_terass_6barteatral_terass_1barteatral_inne_2barteatral_terass_3barteatral_terass_5 bartteatral_terass_4