Under sommaren är bowlingen och receptionen stängd. Vi håller Cava 42 öppet tisdag – lördag från 16.00 och under dessa tider svarar vi i telefon när vi inte är upptagna i service. Om du behöver komma i kontakt med oss när vi inte är tillgängliga på telefon vänligen maila till info@nojesfabriken.se eller cava42@nojesfabriken.se.


Frågor & Svar

Har du frågor eller funderingar? På länken hittar du de frågor som oftast dyker upp. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta oss.

Våra vanligaste frågor med svar


Nöjesfabriken

Karlagatan 42
652 23 Karlstad
Telefon: 054-22 22 00
E-post: info@nojesfabriken.se

Willi Schmidt
Ägare
willi@nojesfabriken.se

Peter Eriksson
Ägare
peter@nojesfabriken.se

Marcus Ryman
Sälj
marcus@nojesfabriken.se

Malin Lundberg
Driftchef
malin@nojesfabriken.se

Olle Nilsson
Marknadschef
olle@nojesfabriken.se


Vägbeskrivning

Nöjesfabriken ligger där Hagaleden passerar över Pråmkanalen. Åt öster leder Hagaleden ut till E18 mot Örebro/Stockholm, och åt väster leder den till E18 mot Oslo och väg 45 mot Göteborg.

Kör in på Hagaleden så här, på E18:
– Från öster:
Kör till Bergmotet, sväng av mot Hammarö, följ sedan vägvisning mot Centrum.

– Från väster:
Kör till Klaramotet, sväng av mot Centrum, följ samma gata (Hamngatan) hela vägen genom centrum. Hamngatan övergår i Hagaleden; följ skyltarna mot E18 och väg 63. Sväng av Hagaleden på avfarten mot Herrhagen, håll till höger under viadukten och ta till höger i första hörnet, och sen till höger igen in på vår parkering. Vår huvudentré ligger ner mot kanalen och den smala gångbron. Fri parkering för våra lunchgäster tisdag-fredag 11.30 – 14.00. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till huvudentrén, se karta ovan.