Lunch, julbord eller bankett - matupplevelser för alla smaker och tillfällen

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar och en tapasrestaurang . Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan.

LUNCHBUFFÉ TISDAG – FREDAG och ALLTID  Fri PARKERING

Tisdag – fredag mellan 11.30-14.00  (lunchen pausad under sommaren 2020) kan du äta lunchbuffé i stora restaurangen. Buffén innehåller alltid en husman, en vegetarisk och ett stort mixsalladsbord där du själv komponerar din egen favorit. På dessertbordet finns alltid husets paj med vaniljsås och mjukglass som du tar själv. Här kollar du in veckans lunchmeny. Tänk på att vi erbjuder fri parkering under lunchtid på baksidan av Nöjesfabriken.

MIDDAGAR FÖR STÖRRE SÄLLSKAP

För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang! Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord.

 

29/9 släpper restriktionerna Läs mer