search close

Lunch, julbord eller bankett - matupplevelse för alla

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar och en tapasrestaurang . Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan

LUNCHBUFFÉ

Tisdag – fredag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurangen. Buffén innehåller alltid tre rätter varav en vegetarisk. Vi erbjuder också ett stort salladsbord, nybakat bröd, kaffe, kaka och alltid gratis mjukglass. Spana in veckans lunchmeny. Tänk på att vi erbjuder fri parkering under lunchtid på baksidan av Nöjesfabriken.

MIDDAGAR FÖR STÖRRE SÄLLSKAP

För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang! Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord.