Cava 42

Välkommen till Karlstads mysigaste tapasrestaurang

Vi vågar påstå att Cava 42 är Karlstads mysigaste tapasrestaurang och här blandar vi små- och mellanrätter från världens alla hörn. Sommartid sitter du gärna på uteserveringen och Innergården.

Innanför de gamla tegelväggarna vid gjuteribackens slut hittar du Cava 42. Vi har bevarat så mycket som möjligt av de gamla verkstadslokalerna för att skapa en genuin och levande atmosfär.

Är alla bord upptagna är du välkommen att softa i baren i väntan på ett ledigt bord, det tar oftast inte så långt tid. Hoppas vi ses snart!

Quiz på Cava 42

SommarQuiz på Innergården varje onsdag t.o.m 28 aug

Maten på Cava 42

På Cava 42 blandas mellanrätter med den spanska smårätterskulturen och sjävklart ibland också med värmländska inslag. Drycken fokuserar kring cava, men det finns självklart andra spännande viner, ölsorter och drinkar.

Öppettider

Tisdag – Lördag: 16:00 – sent

Boka bord

För att vara säker på att få bord till en viss tid inne i vår restaurang är det bäst att boka. Fredagar och lördagar har vi ofta fullt så det är klokt att boka i god tid. På uteserveringen tar vi inga bordsbokningar.

Tfn 054 – 22 22 00 | cava42@nojesfabriken.se

CAVA 42 ❤ KONSERT

Vägg i vägg med oss hittar du Nöjes Stora Scen som under årets bjuder in till en mängd olika konserter. Här finns också vår utescen Innergården som från maj till september erbjuder livemusik. Det är klokt att boka bord tidigt då vi fort blir fullbokade inför våra evenemang.

Se Nöjesfabrikens kalender
Innergården Live 2024

På Innergården finns det inga bokningsbara bord. Detta då vi anpassar lokalen efter aktuell biljettförsäljning. Tips är att komma i god tid!