Cava 42
Cava 42

Välkommen till Karlstads mysigaste tapasrestaurang

Cava 42 är en boqueria och tapasbar som du kommer till när andan faller på. Här kan du äta och dricka utan att behöva planera ditt besök långt i förväg. Är alla bord upptagna är du välkommen att softa i baren i väntan på ett ledigt bord, det tar oftast inte så långt tid. Hoppas vi ses snart! Boka bord här

restaurang CAVA 42
Innanför de gamla tegelväggarna vid gjuteribackens slut hittar du Cava 42. Vi har bevarat så mycket som möjligt av de gamla verkstadslokalerna för att skapa en genuin och levande atmosfär. Här blandas smörrebröd med den spanska smårätterskulturen med ibland också med värmländska rätter. Drycken fokuserar kring cava, men det finns självklart andra spännande viner, ölsorter och drinkar.  Kolla in menyn här >>

BORDSBOKNING
För att vara säker på att få bord till en viss tid i vår restaurang och tapasbar går det utmärkt att boka direkt här på sidan. Du kan också slå oss en signal om du hellre känner för det. Fredagar och lördagar har vi ofta fullt så det är klokt att boka i god tid dessa dagar. I vår bar är det perfekt att börja med ett glas Cava, en cocktail, en kall öl eller ett elegant rödvin.

CAVA 42 hjärtar INNERGÅRDEN
Vägg i vägg med vår restaurang hittar du Innergården som på sommarhalvåret bjuder in till en mängd konsertkvällar. Du som vill mysa till det med lite tapas på Cava 42 innan ditt konsertbesök gör klokt i att boka bord tidigt då vi fort blir fullbokade dessa kvällar så håll utkik efter aktuellt konsertprogram här.

På Innergården finns det inga bokningsbara bord. Detta då vi anpassar lokalen efter rådande restriktioner samt eventuell biljettförsäljning. Tips är att komma i god tid!