Cava 42

Välkommen till Karlstads mysigaste tapasrestaurang

Vi vågar påstå att Cava 42 är Karlstads mysigaste tapasrestaurang och här blandar vi små- och mellanrätter från världens alla hörn. Sommartid sitter du gärna på uteserveringen och Innergården.

Innanför de gamla tegelväggarna vid gjuteribackens slut hittar du Cava 42. Vi har bevarat så mycket som möjligt av de gamla verkstadslokalerna för att skapa en genuin och levande atmosfär.

Är alla bord upptagna är du välkommen att softa i baren i väntan på ett ledigt bord, det tar oftast inte så långt tid. Hoppas vi ses snart!

Maten på Cava 42

På Cava 42 blandas mellanrätter med den spanska smårätterskulturen och sjävklart ibland också med värmländska inslag. Drycken fokuserar kring cava, men det finns självklart andra spännande viner, ölsorter och drinkar.

Öppettider

Onsdag – Lördag: 16:00 – sent

Boka bord

För att vara säker på att få bord till en viss tid inne i vår restaurang är det bäst att boka. Fredagar och lördagar har vi ofta fullt så det är klokt att boka i god tid. På uteserveringen tar vi inga bordsbokningar.

Tfn 054 – 22 22 00 | cava42@nojesfabriken.se

CAVA 42 ❤ INNERGÅRDEN

Vägg i vägg med vår restaurang hittar du Innergården som från maj till september bjuder in till en mängd konsertkvällar. Du som vill mysa till det med lite tapas på Cava 42 innan ditt konsertbesök gör klokt i att boka bord tidigt då vi fort blir fullbokade dessa kvällar. Här hittar du aktuellt konsertprogram för Innergården

På Innergården finns det inga bokningsbara bord. Detta då vi anpassar lokalen efter aktuell biljettförsäljning. Tips är att komma i god tid!