Arrangera ditt event hos oss! Vi har lång erfarenhet av att anordna olika evenemang på Nöjesfabriken i Karlstad. Genom åren har vi genomfört otaliga mässor och evenemang av högsta klass.

Värmlands Bokfestival, DI Gasell, Menigos Matmässa, Carlstad Beer & Music, Ahlsellmässan och Solmässan är några få exempel på mässor och stora event som arrangerats hos oss. Våra stora och flexibla ytor erbjuder möjligheter till många olika möjligheter. Vi har bred kunskap och erfarenhet av att arrangera olika typer av små och stora tillställningar.

Flexibla möjligheter för mässor och event

När du arrangerar din mässa eller ditt event på Nöjesfabriken i Karlstad kan du ta vara på många möjligheter. Våra flexibla eventhallar kan anpassa storlek och form efter varje unikt tillfälle, vilket exempelvis innebär att förmiddagens mässlokal enkelt kan byta skepnad till en bankettlokal när kvällen faller. Eftersom att vi även anordnar livespelningar tillhandahåller vi utmärkta tekniska faciliteter för ditt event.

Vad vill du anordna för mässa eller evenemang?

Hör av dig till oss om du är intresserad av att arrangera en mässa eller ett event på Nöjesfabriken. Vi hjälper dig med visning av våra lokaler och diskuterar gärna fram idéer och förslag utifrån dina önskemål. Hör av dig till Malin eller Marcus.

Malin Lundberg 
076-390 92 94 
malin@nojesfabriken.se

Marcus Ryman
070-7502440
marcus@nojesfabriken.se