Arrangera ditt event hos oss! Vi har lång erfarenhet av att anordna olika evenemang på Nöjesfabriken i Karlstad. Genom åren har vi genomfört otaliga mässor och större tillställningar av högsta klass.

Värmlands Bokfestival, DI Gasell, Ahlsellmässan, Motorsportssalongen, Tattomässan och Solmässan och Carlstad Beer & Music är några exempel på mässor och stora event som arrangeras hos oss. Våra stora och flexibla ytor erbjuder många olika möjligheter och vi har bred kunskap och erfarenhet av att arrangera små och stora tillställningar.

Flexibla möjligheter för mässor och event

När du arrangerar din mässa eller ditt event på Nöjesfabriken i Karlstad kan du ta vara på många möjligheter. Våra flexibla eventhallar kan anpassa storlek och form efter varje unikt tillfälle, vilket exempelvis innebär att förmiddagens mässlokal enkelt kan byta skepnad till en bankettlokal när kvällen faller. Då vi även anordnar livespelningar tillhandahåller vi utmärkta tekniska faciliteter för ditt event.

Vill DU anordna en mässa eller ett event på Nöjesfabriken?

Hör av dig till oss om du är intresserad av att arrangera en mässa eller ett event på Nöjesfabriken. Vi hjälper dig med visning av våra lokaler och diskuterar gärna fram idéer och förslag utifrån dina önskemål. Hör av dig oss!

Kontakta oss
info@nojesfabriken.se eller Marcus Ryman på 0707 – 50 24 40, marcus@nojesfabriken.se