Event- och festlokaler
Event- och festlokaler
Event- och festlokaler
Event- och festlokaler

Anordna ditt event hos oss på Nöjesfabriken

Arrangera ditt event hos oss! Vi har lång erfarenhet av att anordna olika evenemang på Nöjesfabriken i Karlstad. Genom åren har vi genomfört otaliga mässor och evenemang av högsta klass.

Värmlands Bokfestival, Menigos Matmässa, Ahlsellmässan, Solar och Kvinna 2011-2013 är bara några exempel på mässor som arrangerats hos oss. Vi har även erfarenhet av att anordna mode- och hårshower på Nöjesfabriken.

 

Flexibla möjligheter för mässor och event
När du arrangerar din mässa eller ditt event på Nöjesfabriken i Karlstad kan du ta vara på många möjligheter. Våra flexibla eventhallar kan anpassa storlek och form efter varje unikt tillfälle, vilket exempelvis innebär att förmiddagens mässlokal enkelt kan byta skepnad till en bankettlokal när kvällningen faller. Eftersom att vi även anordnar livespelningar tillhandahåller vi utmärkta tekniska faciliteter för ditt event.

Vad vill du anordna för mässa eller evenemang?

Hör av dig till oss om du är intresserad av att arrangera en mässa eller ett event på Nöjesfabriken. Vi hjälper dig med visning av våra lokaler och diskuterar gärna fram idéer och förslag utifrån dina önskemål. Hör av dig till Malin eller Marcus.
Malin Lundberg: 076-390 92 94 | malin@nojesfabriken.se
Marcus Ryman: 070-7502440 | marcus@nojesfabriken.se