Aktiviteter till ditt möte

Aktiviteter som stimulerar dig och ditt sällskap förstärker din konferensupplevelse. Vår aktivitetsavdelning producerar events och upplevelser för alla tycken och smaker. Du kan till exempel välja bland olika teambuilding, temafester och kortare upptåg med mycket humor.

Vår samarbetspartner Projecta har över 20 års erfarenhet av stora och små konferensarrangemang. De genomför årligen mellan 200 och 300 uppdrag med aktiviteter för grupper om ett tiotal till flera tusen gäster. Projecta bistår med allt från projektledning för komplexa event och aktiviteter till tips på konferenser med tillhörande upplevelseprogram.

Aktiviteter som tar din konferens på en resa i tiden
Projectas arrangemang bjuder ofta på en historisk eller kulturell botten och Nöjesfabrikens olika lokaler är utmärkta för temasatta middagar med tidstypiska miljöbilder. Med hjälp av Projectas dekor, aktörer, dräkter och artister skapar vi exempelvis Tyrolerafton, 60-talsfest, Westernkväll och Italiensk afton. Det finns givetvis möjlighet till skräddarsydda aktivitetskoncept. Låt oss veta vad du vill uppleva för typ av afton!