Vi plockade upp en av de äldsta barsporterna i världen
och kastade den, rakt in i 2000-talet.

Boka på 054 22 22 00

Alla har en chans att vinna

Modern Dart samlar människor på ett oöverträffat sätt, oavsett om du är en erfaren eller rookie. Här har alla har en chans att vinna. Runt tavlan kan ni äta och dricka samtidigt som spelet fortgår. Kom hit tillsammans och upplev den moderna darten.

Bokning och pris

Spela dart

Du bokar bana genom att ringa oss på 054 22 22 00 eller på info@nojesfabriken.se

Drop-in gäller i mån av plats. Vi rekommenderar minst 3-4 personer för bästa sociala upplevelse. Max sex personer per bana för singelspel. Vid fler än 6 personer så boka fler banor, annars kan ni spela lagvis. Hör gärna av dig om du undrar över något.

30 min 50 kr/per person
60 min 100 kr/per person
90 min 150 kr/per person

Många varianter av dartspel

Killer eller 201?

Upplev en mängd spel som är lätta att spela, lätt beroendeframkallande och som inkluderar alla. Med ett automatiskt scoringsystem som läser av pilens träffpunkt slipper du hålla räkningen och kan koncentrera dig på det roliga.

Att kasta pil har aldrig varit enklare!

Våra ordinarie tider

Öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag – Torsdag: 11.00 – 20.00
Fredag: 14-00 – 22.00
Lördag: 11.00 – 22.00
Söndag: 11.00 – 17.00

(Åldersgräns 18 år, 12 i målsmans sällskap)
Sista bokningstid en timme före stängning

Mat och dryck

Ät under tiden ni spelar

Du kan beställa mat från vår tapasrestaurang Cava 42 som ligger i nära anslutning med darten eller från bowlingbaren.

Se meny för Cava 42
Se meny för Bowlingbaren

Vanliga frågor

Funderar du på något?

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna kring darten i en FAQ (Frequently asked questions). Där svarar vi på det som brukar funderas på kring darten.

Vilka olika dart-spel finns det?

När du spelar Modern dart, finns det fem stycken olika varianter att välja på hos oss. Killer, Shanghai, High Striker, 201 samt Hoggern. Här nedan hittar du lite info vad som skiljer dem åt.

Killer

Prova denna dödligt roliga twist på det klassiska knock-out-spelet. Sätt pilen på ditt tilldelade nummer och få en sköld. En sköld är lika med ett liv. Om du får tre sköldar, får du ett svärd och blir då ”killer”. Som ni kanske gissat är Killerns mål att slå ut motståndarna. Vinner gör den som står kvar med flest svärd.

Shanghai

Ett bra sikte är viktigt i dart, men i spelet Shanghai är det livsnödvändigt. Här handlar det om att få den högsta poängen av totalt sju omgångar. För att klara dig vidare måste du träffa numret som presenteras varje omgång. Runda 1, nummer 1. Runda 2, nummer 2 osv. Men för att kamma hem spelet med en gång måste du träffa en single, en dubbel OCH en trippel på en omgång! Lätt som en plätt.

High Striker

Vill du bli High Striker? Då måste du få en bättre poäng än hen som kastade innan dig. Om du inte kan slå det förlorar du ett liv. Tricket här är att sikta på de höga siffrorna eftersom den siste spelaren som står kvar vinner hela spelet!

201

Har du provat det klassiska 501-spelet? 201 är vårt egna variant. Reglerna är enkla, försök bara gå från 201 till 0 poäng så snabbt du kan för att slå dina motståndare. Den snabbaste spelaren är den vinnande spelaren. Men du, pass på för om du kastar fler poäng än du behöver blir du ”BUSTED” och tappar alla dina poäng från den omgången.

Hoggern

Shoot well, or your points are chopped in half