Vi plockade upp en av de äldsta barsporterna i världen och kastade den, rakt in i 2000-talet.

Boka Dart

Alla har en chans att vinna!

Modern Dart samlar människor på ett oöverträffat sätt, oavsett om du är en erfaren eller rookie. Här har alla har en chans att vinna.

Runt tavlan kan ni äta och dricka samtidigt som spelet fortgår. Kom hit tillsammans och upplev den moderna darten här på Nöjesfabriken!

Jag vill spela dart

Boka din bana här på webben. Drop-in gäller i mån av plats. Vi rekommenderar minst 3-4 personer för bästa sociala upplevelse. Max sex personer per bana för singelspel. Vid fler än 6 personer så boka  fler banor, annars kan ni spela lagvis. Hör gärna av dig om du undrar över något på 054-222200

Boka Dartbana

En Dart Session = 1 tim 25 min
100 kr per person

Killer eller 201?

Upplev en mängd spel som är lätta att spela, lätt beroendeframkallande och som inkluderar alla. Med ett automatiskt scoringsystem som läser av pilens träffpunkt slipper du hålla räkningen och kan koncentrera dig på det roliga.

Här under hittar du ett gäng korta videoklipp med beskrivningar om alla våra olika dartspel.

Att kasta pil har aldrig varit enklare!

ÄT NÄR NI SPELAR

I tiderna som nu råder serverar vi maten från vår tapasrestaurang Cava 42 som ligger vägg i vägg med darten. Ät innan, under ni spelar eller efter i restaurangen. Se menyn på Cava här

Öppettider

ORDINARIE
Onsdag-Fredag: 16-22
Lördag: 14-22
(sista bokningsbara tid är 1,5 innan stängning)

FAQ

Hur uttalar jag Oche?
Vi säger [åkki] och på engelska [ocki].

Vad är en Oche?
En Oche är utrymmet där du spelar, äter och umgås med dina vänner.

Är det någon åldersgräns?
Vid vissa specifika kvällar efter 22.00 kommer det vara 18 år. Detta gäller oftast då vi har andra evenemang i huset. Kolla i vår kalender om det är ett evenemang just den kvällen du tänkt besöka oss. Vi svarar gärna på dina frågor via DM på Facebook, och på 054-222200.

Finns det en klädkod?
Allt vi ber om är att du har kläder på dig. Utöver det bryr vi oss inte ett dugg. Hos oss är alla välkomna!

Kan jag spela dart om jag har ett funktionshinder?
Självklart, alla är välkomna att spela, men om du bokar, vänligen meddela oss om att det finns personer med funktionshinder i sällskapet så ordnar vi bästa förutsättningarna.

Kan jag ta med egna dartpilar?
Eftersom vår nya teknik kräver speciella dartpilar får du tyvärr inte använda egna. Vi vill också ha en uppsättning dartpilar per grupp av säkerhetsskäl.

När ska vi anlända för vår bokning?
Det är önskvärt att ni dyker upp 15 minuter innan din bokade tid så att vi i lugn och ro kan ta upp dryckesbeställning, visa er till banan och se till att alla är redo innan tiden startar. Du är givetvis välkommen ännu tidigare till vår bowlingbar som ligger nära i anslutning.

Behöver jag boka för att spela?
Det rekommenderas starkt, drop-in i mån av plats.

Kan vi spela medan vi äter?
Det är det bästa – vi älskar att äta, dricka och spela på samma gång! Kolla in sharing-menyn vid din bana och beställ sen av vår personal.

Kan jag reservera ett bord i bowlingbaren före/efter darten?
Absolut! Om du vill boka ett bord så välj bara ”restaurang” i din webbokning. Du kan givetvis boka bord utan att spela dart. Om du undrar över något så ring 054-222200

Vi är ett större sällskap, kan vi boka alla Dartbanor?
Självklart kan man abonnera hela ”dartrummet”. En ganska perfekt personalaktivitet om du frågar oss. Sällskap på mellan 20-30 personer är helt perfekt. Ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Boka dart

29/9 släpper restriktionerna Läs mer