Konferens
Konferens
Konferens
Konferens
Konferens
Konferens

Nöjesfabriken Konferens

Konferens på Nöjesfabriken erbjuder alternativ och valmöjligheter, både för den stora konferensen och för det lilla mötet. Vi anpassar oss efter dig och ditt sällskap och satsar på skräddarsydda paket och koncept. Vi har en stor parkering med ett hundratal platser som underlättar mycket för dina mötesdeltagare.

Inom Nöjesfabrikens väggar finns förutom vår konferensavdelning även livescen, restaurang, bar, bowling och modern dart. Hos oss finns med andra ord många roliga och olika aktiviteter så att du kan få en omväxlande heldag under ett och samma tak. Plocka ut det du gillar bäst till din konferens.

Konferenslokaler med anor från 1800-talet

Huset har en historia på över 150 år. En känsla av anrika traditioner letar sig in genom alla våra rum och vrår. Våra konferenslokaler genomsyras av en mysig atmosfär. och här finner du inspiration och kreativitet för lyckade möten och konferenser!

Konferens med centralt läge

Våra 7 500 kvadratmeter gör att vi kan ta emot sällskap i alla dess storlekar, former och slag. Både inuti och utanför huset. Vi har en egen parkering med ett hundratal platser. Vårt centrala läge i Karlstad gör att du snabbt och enkelt kan ta dig från din konferens till stadens alla nöjen och sevärdheter. Dessutom är kommunikationsmöjligheterna från Nöjesfabriken utmärkta. 23 steg är allt du behöver ta för att hoppa på närmsta buss. På sommarhalvåret glider även de gemytliga båtbussarna fram på Klarälven som bland annat kan ta dig och ditt sällskap till olika öar och badplatser.

Mat

Du kan alltid kombinera din konferens med mat från vår restaurang. Vi fixar allt från enklare luncher till generösa middagsbanketter. Räds inte för att berätta om din drömmeny när du bokar din konferens på Nöjesfabriken!

Det lönar sig att låta oss hjälpa dig

Vill du få tips och förslag på vad ni kan göra och rådgivning kring vilka koncept som fungerar? Tack vare våra många samarbetspartners kan vi arrangera spännande upplägg och fixa förmånliga priser.