Konferens på Nöjesfabriken erbjuder alternativ och valmöjligheter, både för den stora konferensen och för det lilla mötet. Vi anpassar oss efter dig och ditt sällskap och satsar på skräddarsydda paket och koncept.

Våra möjligheter

Inom Nöjesfabrikens väggar finns förutom vår konferens- och mässavdelning även livescen, olika restauranger, bar, bowling och modern dart. Här finns med andra ord många roliga och olika aktiviteter så att du kan få en omväxlande heldag. Vårt centrala läge i Karlstad gör att du snabbt och enkelt kan ta dig från ett möte på Nöjesfabriken till stadens andra nöjen och sevärdheter. Nöjesfabriken har också en egen parkering med ett hundratal platser som underlättar mycket för dina mötesdeltagare.

Konferenslokaler

Konferenslokaler med anor från 1800-talet

Huset har en historia på över 150 år. En känsla av anrika traditioner letar sig in genom alla våra rum och vrår. Våra konferenslokaler genomsyras av en mysig atmosfär och här finner du inspiration och kreativitet för lyckade möten och konferenser!

Färdiga paketlösningar

Konferenspaket

På Nöjesfabriken skräddarsyr vi konferenser utifrån dina önskemål och behov. Utöver det erbjuder vi också ett antal stående konferenspaket för dig som vill spara tid eller bara tycker att det är skönt att låta någon annan ansvara för utformningen av din konferens.

Det lönar sig att låta oss hjälpa dig

Vill du få tips och förslag på vad ni kan göra och rådgivning kring vilka koncept som fungerar? Tack vare våra många samarbetspartners kan vi arrangera spännande upplägg och fixa förmånliga priser.