Restauranger på Nöjesfabriken

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder vi våra gäster flera bar- och restaurangkoncept. Vi har en lunchrestaurang, en bowlingbar och en tapasrestaurang . Dessutom anordnar vi varje år julbord och på beställning fixar vi festliga bankettmiddagar. Läs mer om respektive koncept nedan


LUNCHBUFFÉ I STORA RESTAURANGEN

Tisdag – fredag mellan 11.30-14.00 kan du äta lunchbuffé i vår stora restaurang. Här finner du veckans lunchmeny. Till lunchen finns alltid ett salladsbord, hembakat bröd och så självklart vår omtalade mjukglass till efterrätt eller bärpaj med vaniljsås.

BOWLINGBAR MED BARMENY ELLER Buffé FÖR STÖRRE SÄLLSKAP

Intill bowlingbanorna serverar serverar vi klassiska barrätter men också en fingerfood-meny som passar utmärkt att dela på samtidigt som ni spelar Dart eller Bowling. Vill du och ditt sällskap sitta mer avskiljt i restaurangen kan du förboka någon av våra bufféer som du kan kika på här.

STORA RESTAURANGEN – FIXAR BÅDE JULBORD OCH BANKETTER

Vår yta, vårt breda utbud av aktiviteter och vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda våra gäster många olika typer av kombinerade upplevelser. Varje år ordnar vi julbord med tillhörande julshow. Vår restaurang står givetvis för tillagningen av våra julbord. För större sällskap och vid särskilda evenemang anordnar vi också banketter med underhållning och festliga middagar. Vår restaurang sätter ihop menyförslag utifrån dina önskemål. Ring vår restaurang på 054-22 22 00 och diskutera meny för ditt evenemang!

Tapas på CAVA 42 – En DELIKATESSBAR MED SPANSKA INFLUENSER

Precis till vänster om Nöjesfabrikens entré finns Cava 42. Det här är tapasrestaurangen med klassiska tapas, kvalitetsviner men också med värmländska specialiteter. Ring 054-22 22 00 för att boka bord eller läs mer om Cava 42.

 

Viktigt meddelande! Angående Coronaviruset och Nöjesfabriken Läs mer