Oavsett om ni är en liten ledningsgrupp som vill komma bort från kontoret en stund eller ett rikstäckande företag som vill sammanstråla alla kontor för en flerdagarskonferens har vi lokaler som passar er.

För oss är det viktigt att bevara husets känsla och själ, därför arbetar vi ständigt med att på bästa sätt bevara de gamla verkstadslokalerna. I våra lokaler hittar du många spår av den tidigare verksamheten och konferenslokalerna har namn som vittnar om deras ursprung.

Kom på visning

Kontakta info@nojesfabriken.se eller marcus@nojesfabriken.se för visning av lokalerna!

Mässhallen

På en yta av nästan 2500 kvadrameter möter du Karlstads enda riktiga mässhall. Här finns alla möjligheter till storslagna event. Vid konsert ryms över 2000 personer i denna lokal och vid mässor med utställare på plats är det inga problem att rymma över 1000 gäster.

Boka mässhallen nu

Stora Event

I vår eventhall hålls föreläsningar, kongresser, banketter och mässor. Lokalen tar vid biosittning 450 personer men har du en stående publik kan vi ge plats åt mer än 1000 personer. Vid våra livearrangemang får vi plats med 1850 personer. Stora eventhallen är givetvis utrustad med en modern ljud- och ljusanläggning. 

Teknik: Fullt utrustad

Boka konferenslokal Stora Event nu

Sliperiet

Vår möteslokal Sliperiet kan ta upp till 60 personer vid biosittning. Vid behov kan vi möblera lokalen till öar, skol- eller u-sittning.

Teknik: 75″ tv och ljudanläggning.

Boka konferenslokal Sliperiet nu

Fabrikören

Fabrikören är konferenslokalen för sällskap för upp till 20 personer. Vid önskemål kan lokalen enkelt möbleras om till skol- eller biosittning.

Teknik: 75″ tv, whiteboard och ljudanläggning

Boka konferenslokal Fabrikören nu

Innergården

Abonnera hela innergården eller avsluta din konferens med mat, dryck och mingel på vår mysiga Innergård. Innergården är vädersäkrad då vi på ett enkelt sätt vinschar ut tak vid regn.

Teknik: Anpassas efter behov

Boka Innergården nu

Lilla Event / Kristallbaren

Vår lilla eventhall, mer känd som Kristallbaren, kan med fördel användas av dig som vill ha lite mer attityd i ditt möte. Framför scenen, som ni så klart kan nyttja, finns möjlighet till biosittning upp till 80 personer. Givetvis kan lokalen även användas för kund- eller personalträffar med underhållning och mat.

Teknik: Anpassas efter behov

Boka konferenslokal Lilla Event nu

Bar Teatral

Bar Teatral står till förfogande till företag, föreningar och privatpersoner som vill bjuda in till fest, konferens eller annat event. Låt oss sy ihop ett paket med mat och dryck som passar just era önskemål.

Lokalen passar ypperligt för företagsminglet, den större födelsedagsfesten, möhippan, svenssexan, vin- och ölprovningar med mera. På utsidan har vi en diger terass med utsikt över Pråmkanalen. Önskar ni underhållning står vi självklart till förfogande med vår erfarenhet och vårt kontaktnät!

Teknik: Anpassas efter behov

Läs mer om Bar Teatral 

Boka konferenslokal Bar Teatral nu