Vi har rum för alla möten

Vi har konferenslokaler för alla sällskap. Oavsett om ni är en liten ledningsgrupp som vill komma bort från kontoret en stund för ett lunchmöte eller ett rikstäckande företag som vill sammanstråla alla kontor för en flerdagarskonferens har vi lokaler som passar dig.

För oss är det viktigt att bevara husets känsla och själ. Därför arbetar vi ständigt med att på bästa sätt bevara de gamla verkstadslokalerna. I våra lokaler hittar du många spår av den tidigare verksamheten och konferenslokalerna har namn som vittnar om deras ursprung.

KOM på VISNING!
Kontakta Malin eller Marcus för visning av lokalerna!
Malin:  0763 – 90 92 94  eller malin@nojesfabriken.se
Marcus: 070 750 24 40 eller marcus@nojesfabriken.se

MÄSSHALLEN
På en yta av nästan 2500 kvadrameter möter du Karlstads enda riktiga mässhall. Här finns alla möjligheter till storslagna event. Bilden här ovan är hämtad från ”Chefsdagen 2017” som arrangerades av Karlstad Kommun.
Boka mässhallen nu >>


Stora eventhallen
I vår eventhall hålls föreläsningar, kongresser, banketter och mässor. Lokalen tar vid biosittning 450 personer men har du en stående publik kan vi ge plats åt mer än 1200 personer. Vid våra livearrangemang får vi plats med 1850 personer. Stora eventhallen är givetvis utrustad med en modern ljud- och ljusanläggning. Boka konferenslokal Stora Event nu >>


Sliperiet
Vår möteslokal Sliperiet kan ta upp till 70 personer på biosittning. Vid behov kan vi möblera om lokalen till skolsittning då alla får ett konferensbord framför sig. Lokalen klarar då av att ta 40 personer. Sliperiet är utrustad med whiteboardtavla, projektor och duk.
Boka konferenslokal Sliperiet nu >>


Fabrikören
Fabrikören är konferenslokalen för sällskap för upp till 30 personer. Lokalen är utrustad med whiteboardtavla och projektor. Vid önskemål kan lokalen enkelt möbleras om till skol- eller biosittning.
Boka konferenslokal Fabrikören nu >>


INNERGÅRDEN
Abonnera hela innergården eller avsluta din konferens med mat, dryck och mingel på vår mysiga Innergård. Innergården är vädersäkrad då vi på ett enkelt sätt vinschar ut tak vid regn och eventuellt rusk.
Boka Innergården nu >>


Lilla eventhallen / Kristallbaren
Vår lilla eventhall, mer känd som Kristallbaren, kan med fördel användas av dig som vill ha lite mer attityd i ditt möte. Framför scenen som ni så klart kan nyttja kan vi möblera till biosittning för 70 personer. Tekniken löser vi efter diskussion med er. Givetvis kan lokalen även användas för kund- eller personalträffar med underhållning och mat.
Boka konferenslokal Lilla Event nu >>


BAR TEATRAL
Bar Teatral står till förfogande till företag, föreningar och privatpersoner som vill bjuda in till fest, konferens eller annat event. Låt oss sy ihop ett paket med mat och dryck som passar just era önskemål. Lokalen passar ypperligt för företagsfesten, den större födelsedagsfesten, möhippan, svenssexan, vin- och ölprovningar med mera. På utsidan har vi en diger terass med utsikt över Pråmkanalen. Vår- sommar och höst när årstiden bjuder på mer värme och sol är det här den perfekta platsen för mingel. Önskar ni underhållning står vi självklart till förfogande med vår erfarenhet och vårt kontaktnät! Läs mer om Bar Teatral här. Boka konferenslokal Bar Teatral nu >>