Nöjesfabriken är ett ledande företag och ett naturligt besöksmål för många. Samhörighet, glädje och kvalité är tre nyckelord i vår verksamhet. Värdskap, respekt och trygghet är tre andra viktiga ord för våra värderingar. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra synsätt. Vill du bli en av oss?

Välkommen till köket!
Upplagd 31 oktober
Inkom med din intresseansökan till: ansokan@nojesfabriken.se

Är du en person med strategier för hur du ska lösa eventuella problem som uppstår på vägen till målet? Vill du utveckla dina kunskaper inom matlagning och menyplanering och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Trivs du att jobba nära och tillsammans med kollegor?

Är det dig vi söker?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre och där ingen dag är den andra lik. Vi söker dels dig med erfarenhet men också dig som nyss kanske avslutat en utbildning och är i början av din karriär.

Hos oss gäller varierad arbetstid då Nöjesfabriken större delen av året håller öppet sju dagar i veckan, förutom sommaren då vi har öppet onsdag-lördag. Planering av schema sker tillsammans med dig då vi anpassar oss efter bokningar men också efter dina individuella önskemål.

Vad kan vi erbjuda dig?
En arbetsplats med många härliga kollegor, kollektivavtal, individuell lönesättning efter kompetens och erfarenhet, förmåner inom företaget och möjlighet att påverka sin arbetstid och arbetssätt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Vid frågor kontakta Malin Lundberg på malin@nojesfabriken.se

Vi är en kollektivansluten arbetsplats (läs mer här vad det innebär)