Jobba på Nöjesfabriken

Nöjesfabriken är ett ledande företag och ett naturligt besöksmål för många. Samhörighet, glädje och kvalité är tre nyckelord i vår verksamhet. Värdskap, respekt och trygghet är tre andra viktiga ord för våra värderingar. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra synsätt. Vill du bli en av oss?

PERSONAL SÖKES!
Uppdaterat 15/9 | Tillträde: omgående
Inkom med din intresseansökan till: ansokan@nojesfabriken.se

29 september släpper restriktionerna och allt börjar så smått likna det livet vi en gång var vana vid. Här på Nöjes står vi nu inför en kul och väldigt intensiv höst. Från och med nu fyller vi upp fabriken igen med en mängd olika evenemang.
.
Det blir konserter, mässor, festivaler, premiär av Verket Nattklubb och så klart en ökad efterfrågan på våra aktiviteter Modern Dart och Bowling. Vår mötes- och konferensverksamhet får också ny skjuts i och med lättnaderna som nu införs i månadsskiftet.
.
Från att glöden har legat och pyrt ska vi nu få elden att brinna livligare än någonsin. Det här betyder att vi behöver stärka vårt team av medarbetare i hela huset. Vi behöver bli många fler och det på ganska kort tid.
.
Här får du förutom hyggliga kollegor och varierande arbetsuppgifter också chansen att bygga erfarenhet inför framtida jobb eller möjlighet att växa och utvecklas i Nöjesfabrikens kugghjul!
.
Tipsa vänner som du vet skulle passa hos oss eller skicka in en egen ansökan så snabbt du kan. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen men är också öppna för dig som vill och kan och vill visa det.
.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Vi är en kollektivansluten arbetsplats (läs mer här vad det innebär)

 

Uppdaterade restriktioner från 12 jan Läs mer