Jobba på Nöjesfabriken

Nöjesfabriken är ett ledande företag och ett naturligt besöksmål för många. Samhörighet, glädje och kvalité är tre nyckelord i vår verksamhet. Värdskap, respekt och trygghet är tre andra viktiga ord för våra värderingar. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Vill du bli en av oss?

KÖKS- och SERVERINGSPERSONAL
Uppdaterat 3/10 | Tillträde: omgående
Inkom med din intresseansökan till: ansokan@nojesfabriken.se

Bli en av oss! Om det inte är DU så tagga gärna någon du tycker borde söka sig till oss! Vi söker dig som upplevs som en glad och positiv person. Du som söker som serveringspersonal förstår vikten av god service och du som vill vara i köket har lätt för att samarbeta med andra. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från branschen men inget krav då vi alltid letar efter personer som är framåt och vill lära sig något nytt.

Intresserad? Maila och berätta mer om dig själv och bifoga gärna CV och en bild på dig själv.
Maila till ansokan@nojesfabriken.sePERSONAL nöjesfabriken

Tillträde: efter behov
Inkom med din intresseansökan till ansokan@nojesfabriken.se
Oavsett om du är erfaren och vill utvecklas eller mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Här kan du söka våra lediga tjänster. Om vi inte har någon ledig tjänst kan du göra en intresseansökan.

 

Säkra evenemang under Covid-19 Läs mer