search close

Jobba på Nöjesfabriken

Nöjesfabriken är ett ledande företag och ett naturligt besöksmål för många. Samhörighet, glädje och kvalité är tre nyckelord i vår verksamhet. Värdskap, respekt och trygghet är tre andra viktiga ord för våra värderingar. Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Vill du bli en av oss?

PERSONAL VERKET
Uppdaterat 25/6 Tillträde: omgående
Inkom med din intresseansökan till verket@nojesfabriken.se

VIP-Värd / Värdinna
Du är glad, positiv, driven och förstår vikten av god service. Ett plus om du har tidigare erfarenhet av jobb inom servering, värd, sälj, eller andra liknande serviceyrken. Arbetet infaller huvudsakligen på onsdag- och lördagkvällar.

Bartender
Du har erfarenhet från yrket och är glad och framåt. Du förstår vikten av att du är där får våra gästers skull. Arbetet infaller huvudsakligen på onsdag- och lördagkvällar. Glad, positiv och sunda värderingar är ord vi sätter främst när vi söker fler bartenders. Möjligheten finns till ytterligare jobb vid våra livearrangemang.

Värd / Garderobiär
Du ansvarar för det första mötet med våra gäster vilket ställer stora krav på bemötande. För dig är detta inga konstigheter då du är en glad person med glimten i ögat och förstår vad god service är. Du är framåt och ser möjligheten att växa inom företaget.PERSONAL nöjesfabriken

Tillträde: efter behov
Inkom med din intresseansökan till ansokan@nojesfabriken.se
Oavsett om du är erfaren och vill utvecklas eller mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Här kan du söka våra lediga tjänster. Om vi inte har någon ledig tjänst kan du göra en intresseansökan.