search close
Verket Nattklubb Verket Nattklubb Verket Nattklubb

Verket - en nattklubb med internationell känsla

Verket är en lördagsklubb och Karlstads mest populära uteställe. Vi erbjuder en nattklubb i glamourös och lyxig miljö, där inredningen förmedlar en varm och sensuell känsla. Internationella DJ:s blandas med lokala förmågor och stora delar av upplevelsen bygger på våra fantastiska ljud- och ljusshower. Vill du boka VIP-bord på VERKET gör det här

VERKET 6 YEAR – THREE AMAZING SATURDAYS!
Efter 6 år med att ha satt Karlstads nattklubbsliv på kartan öppnar vi upp för ett tre veckor långt firande. Januari har aldrig förr varit så spännande som nästa år och vi startar festen med ingen mindre än OTTO KNOWS. Följ eventet på Facebook >>

VERKET NATTKLUBB
Vi har lokalen, takhöjden, ljudet och ljuset, men det är tillsammans med våra gäster som vi lördag efter lördag skapar magi. Vårt mål är att du som gäst ska komma ihåg kvällarna du spenderar hos oss.

Stora scenen

Med vår nya ingång hamnar du direkt i händelsernas centrum. Från entrén är det raka vägen in i Verkets kärna – stora scen. På den står internationella eller lokala DJ:s varje lördag och pumpar ut den allra bästa musiken, självklart med kristallklart ljud. Tillsammans med ljusanläggning ut över det vanliga skapar vi den perfekta nattklubbsatmosfären. Framför scenen hittar du Karlstads största dansgolv. Vi har spanat på stora internationella dansgolv för att hämta inspiration och bland annat byggt det i flera etager. Vi har även tre lyxiga VIP-områden och tre barer i den här delen av lokalen.


Cava 42

Cava 42 ligger vägg i vägg med Verket. Börja kvällen med god mat och dryck och fortsätt sen kvällen mätt och belåten. Cava 42 serverar spanska tapas och bjuder på ett brett dryckesutbud. En perfekt lördagskombo om du frågar oss och alla de gäster som redan testat det upplägget. Vi ses på lördag!

Boka bord på CAVA

 

Boka VIP-bord

Vill du och dina vänner få en oförglömlig kväll? Hör i så fall av dig till oss på verket@nojesfabriken.se för att boka ett VIP-bord. Antalet bord är begränsat, så se till att kontakta oss i tid. När du bokar bord hos oss hamnar du automatiskt på gästlistan, får köföreträde och fri entré.
Lördagar 23 - 02 Åldersgräns: 21 år (året du fyller) Varmt välkommen
11 september GBH + Urban Waste
14 mars , Stora scenen Rose Tattoo + Thundermother
18 april , Stora scenen Johnossi
18 september , Stora scenen WASP
15 februari , Lilla scenen Joel Alme