Verket Nattklubb ▼

Vi har lokalen, takhöjden, ljudet och ljuset, men det är tillsammans med våra gäster som vi lördag efter lördag skapar magi.

Vårt mål är att du som gäst ska komma ihåg kvällarna du spenderar hos oss. Från entrén är det raka vägen in i Verkets kärna – stora scen. Från 2 oktober står nu återigen internationella eller lokala DJ:s varje lördag. Framför scenen hittar du Karlstads största dansgolv.

Följ Verket på sociala medier

Följ verket på Facebook

Följ Verket på Instagram

COVID-PASS PÅ VERKET FRÅN 1 dec

För att minska smittan har regeringen bestämt att alla som vill gå på stora evenemang måste visa upp ett covidpass, eller vaccinationsbevis. Det gäller till exempel konserter, teater och sporttävlingar inomhus med fler än 100 personer och för dig över 18 år. Alla som tagit två sprutor vaccin kan få ett covidpass.

Måste alla besökare visa upp vaccinationsbevis? Åldersgräns?
Vaccinationsbevis gäller dig som är 18+

Hur kontrolleras det
Vaccinationspassens QR-kod scannas digitalt i entrén och kan uppvisas i mobil eller utskrivet på papper. I samband med uppvisande av vaccinationspass ska även en giltig legitimation kunna styrkas.

Läs mer om hur du skaffar vaccinationspass
https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

Läs mer om beslutet
https://www.regeringen.se/…/beslut-om…/

Läs mer om vaccinationsbevis hos E-hälsomyndigheten.

Boka VIP-bord

Vill du och dina vänner få en oförglömlig kväll? Hör i så fall av dig till oss på verket@nojesfabriken.se för att boka ett VIP-bord. Antalet bord är begränsat, så se till att kontakta oss i tid. När du bokar bord hos oss hamnar du automatiskt på gästlistan, får köföreträde och fri entré.

COVIDPASS FRÅN 1 DECEMBER Läs mer