search close
Verket Nattklubb Verket Nattklubb Verket Nattklubb

Verket - en nattklubb med internationell känsla

Verket är en lördagsklubb och Karlstads mest populära uteställe. Vi erbjuder en nattklubb i glamourös och lyxig miljö, där inredningen förmedlar en varm och sensuell känsla. Internationella DJ:s blandas med lokala förmågor och stora delar av upplevelsen bygger på våra fantastiska ljud- och ljusshower. Vill du boka VIP-bord på VERKET gör det här

Vi har lokalen, takhöjden, ljudet och ljuset, men det är tillsammans med våra gäster som vi lördag efter lördag skapar magi. Vårt mål är att du som gäst ska komma ihåg kvällarna du spenderar hos oss.
FÖLJ VERKET PÅ FACEBOOK HÄR >>

Stora scenen

Med vår nya ingång hamnar du direkt i händelsernas centrum. Från entrén är det raka vägen in i Verkets kärna – stora scen. På den står internationella eller lokala DJ:s varje lördag och pumpar ut den allra bästa musiken, självklart med kristallklart ljud. Tillsammans med ljusanläggning ut över det vanliga skapar vi den perfekta nattklubbsatmosfären. Framför scenen hittar du Karlstads största dansgolv. Vi har spanat på stora internationella dansgolv för att hämta inspiration och bland annat byggt det i flera etager. Vi har även tre lyxiga VIP-områden och tre barer i den här delen av lokalen.

VERKET – ÅRETS NATTKLUBB 2015 och 2016

Vi är väldigt stolta över att två år i rad blivit utsedda till årets klubb vid Manifestgalan i Stockholm 2016. Det här sporrar oss extra att fortsätta skapa Sveriges bästa nattklubb helg efter helg. Så här löd motiveringen 2015:
”För sin schyssta musik och de mest engagerade klubbesökarna, som kommer för klubbens grymma musik och skönÅrets Klubb 2015 är, Verket nattklubb på Nöjesfabriken i Karlstad!a känsla. Här har man skapat ett koncept utöver det vanliga som är så mycket mer än bara en nattklubb, och där musiken ständigt står i fokus.


Cava 42

Cava 42 ligger vägg i vägg med Verket. Börja kvällen med god mat och dryck och fortsätt sen kvällen mätt och belåten. Cava 42 serverar spanska tapas och bjuder på ett brett dryckesutbud. En perfekt lördagskombo om du frågar oss och alla de gäster som redan testat det upplägget. Vi ses på lördag!

Boka bord på CAVA

 

En nattklubb i världsklass!

Varje lördag rullar vi ut röda mattan till en av Sveriges mest påkostade nattklubbar. Klockan 23.00 börjar insläppet, men kom i tid för det finns risk att det blir fullsatt! Här spenderar du kvällen i en lyxig miljö med god service och med ett dansgolv som har ett av landets bästa ljud- och ljusshower.

Boka VIP-bord

Vill du och dina vänner få en oförglömlig kväll? Hör i så fall av dig till oss på verket@nojesfabriken.se för att boka ett VIP-bord. Antalet bord är begränsat, så se till att kontakta oss i tid. När du bokar bord hos oss hamnar du automatiskt på gästlistan, får köföreträde och fri entré.
Lördagar 23 - 02 Åldersgräns: 21 år (året du fyller) Varmt välkommen
23 November, Stora scenen Tove Styrke
09 November, Stora scenen Little Jinder & Fricky
13 October, Bar Teatral Jonas Lundqvist
15 March, Stora scenen Udo
28 September, Stora scenen RSSA hyllar Errol