Innergården

Välkommen till Karlstads mysigaste utehäng

Det känns overkligt och samtidigt helt fantastiskt att återigen få öppna upp fabriken och få släppa ut livemusiken igen. Sommaren på Innergården 2021 är redan historisk. Juli och augusti bjuder in till hela tjugo konsertkvällar! Här är hela schemat med biljetter >>

INNERGÅRDEN
I skrivande stund (10/6 2021) är Innergården under ombyggnation för att du som konsertbesökare ska få mer plats och öppnare ytor att umgås på. Vår premiär är satt till 9 juli då Lisa Nilsson gästar Karlstad och vår utomhusscen.

ABONNERA FÖR EN AFTER WORK ELLER FÖR FÖRETAGSeventet
Innergården lämpar sig ypperligt både för det mindre till det större eventet. Du kan abonnera hela gården och utifrån dina önskemål tillsammans med vår erfarenhet syr vi ihop den bästa av lösningar. Allt för att skapa det perfekta mötet om det så rör sig om mingel efter konferensen, en after work eller till en helkväll med mat och dryck. Kontakta oss här om du är intresserad av att boka Nöjesfabrikens Innergård.

BOKA INNERGÅRDEN FÖR PRIVAT FEST?
Kontakta oss för bokning på info@nojesfabriken.se

Innergården under årens lopp
José Gonzales, Weeping Willows, Anders Wendin, Christian Kjellvander, Fatboy, Dublin Fair, Hoffmaestro, Hederos & Hellberg, Kajsa Grytt, Joel Alme och Uno Svenningsson och hans FREDA’ med många fler har alla spelat på vår Innergård. Vi har en kapacitet på dryga 750 personer och vid dåligt väder vinschar vi bara ut vårt tak så här håller du som gäst dig alltid torr. Under våra konsertkvällar har vi ibland ett begränsat antal obokningsbara sittplatser (ibland endast ståplats) att tillgå som styrs av hur många förköpsbiljetter som säljs. Detta för att ni gäster skall få en så bra upplevelse som möjligt även när det är många besökare på plats.

Nöjesfabrikens Innergård 21 aug 2015