Bowling

Kom och njut av en härlig stund med bowling på Nöjesfabriken!

Bowling och bord

Boka bowling →

Bowlingbaren

Se vår meny →

På Nöjesfabriken i Karlstad erbjuder många olika alternativ. Vi har bowling för proffs, amatörer, nybörjare, barn och vuxna. På söndagar dukar vi upp för dig som vill fira födelsedag. Nöjesfabrikens bowlingkalas är väldigt populära.

Bowling kan ske på många olika sätt och utövas av de allra flesta. Spelare kan ha olika förkunskaper men ändå delta i samma match. En treåring kan spela i samma lag som en sjuttiofemåring. Sportens förmåga att låta alla delta utifrån sina förutsättningar är kanske det vi på Nöjesfabriken gillar allra mest med den.

Bowlinghallen är modernt utrustad och vi har haft äran att arrangera flera stora mästerskap såsom Individuella SM, Metall-SM och Telia-SM.

Öppettider & priser

Måndag: Stängt
Tisdag – Torsdag: 11.00 – 20.00
Fredag: 14-00 – 22.00
Lördag: 11.00 – 23.00
Söndag: 11.00 – 17.00

Priser per bana/tim

Tisdag-fredag innan 18.00 230 kr/tim
Vardagar efter 18.00 och helg 320 kr/tim

18 års åldersgräns efter 20.00 torsdag-lördag

Nöjesfabrikens bowlingkalas

Fira födelsedagen med bowlingkalas

Bjud in dina kompisar och klasskamrater till bowlingkalas på Nöjesfabriken. Under kalaset bowlar du och ditt sällskap under en timme och därefter äter ni hamburgare och dricker läsk i bowlingbaren.

Bowlingklubbar

Nöjesfabriken är värd för några av Sveriges mest intressanta klubbar. Läs gärna mer om de olika klubbarnas verksamhet på vår sida om bowlingklubbar.