search close

Mustasch + Hardcore Superstar + Entombed AD

När Mustasch & Hardcore Superstar, två utav rikets största rockakter, gör gemensam sak och beger sig ut på turné är ett stopp i Karlstad ett måste!

Vi snackar dubbel headliner med totalt 18 album i bagaget och över 70 miljoner streams. Oförglömliga party anthems & rockdängor som avlöst varandra i en strid ström sedan slutet utav 90-talet. Än fler är att räkna med då båda banden är aktuella med nya singlar och fullängdare i sikte!

Samtidigt på lilla scen: Metal Clüb presenterar Entombed A.D!
Vilken tyngd detta death n’ roll band ger tillställningen! Legendarer i sin egen rätt med frontmannen LG Petrov (Ex Nihilist, Entombed) i spetsen som idogt turnerar jorden runt för att sprida sin gospel!

En kväll med extra allt; Du har inte råd att missa detta!


Mustasch
: Bandet har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson  framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning. Detta följs upp med ny singel och nytt album i sikte!

”GO” är den absolut hårdaste plattan Mustasch gjort under hela vår karriär. Både vi och producenten ville gå tillbaka till rötterna, till den hårdrocken vi startade med. Men, med tyngre, hårdare och ännu mer ursinne.
– Ralf Gyllenhammar

 


HCSS: Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.  Idag släpper Hardcore Superstar nya singeln ”Have Mercy On Me” och fler grymma partyhits väntar framöver!

Entombed A.D: Om du inte hört talat om Entombed har du förmodligen missat hela konceptet med extrem metal, bott under en sten sedan sent 80-tal eller står med två stadiga ben i graven! Det liras dödsmetall med ett punkigare & rockigare sound som resulterat i en egen subgenre kallat death n’ roll. Med sina två album efter namnskiftet har bandet överbevisat alla skeptiker som funnits och vårdar det sound som skapades med plattan ”Wolverine Blues”. They are second to none!

 

 

09 Mar
Stora scenen

När: Fre 9 mars

Tid: Dörrar: 21.00

Ålder: 18år

Biljett: 395sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad