search close

MELISSA HORN (support: Moa Lignell)

Med förmågan att skriva texter som är på samma gång högst personliga och med en allmängiltighet som borgar för stor identifikationsfaktor har Melissa Horn byggt sig en lika stor som trogen publik. Äntligen besöker hon nu Nöjesfabriken. Datumet är satt till 18 mars.
Insläpp till konsertlokal 18.00 (Baren öppnar)
Moa Lignell 19.30
Melissa Horn 20.00
Tänk på att komma i tid!

I fredags släpptes Melissa Horns nya singel ”Du går nu”. Låten är det första smakprovet från hennes kommande album ”Jag går nu”. Albumet blir Melissa Horns femte och beskrivs av henne som en separationsskiva.

Behöver man påminnas om den särskilt nära relation Melissa Horn har till sina lyssnare är det bara att se på reaktionerna i sociala medier som följde en liten videohälsning där hon berättade om det kommande albumet häromdagen. I vår är det äntligen dags för Melissa att möta denna dedikerade publik live.

Support: MOA LIGNELL
Tre år efter debutalbumet ”Different Path” släpper Moa Lignell idag sitt egenproducerade album ”Ladies’ Man”. Med stor värme och avskalad ljudbild bjuder Moa in lyssnaren till en stund av påtaglig närvaro där man får ta del av djupa möten och gripande berättelser. I vår väntar en omfattande turné tillsammans med Melissa Horn i Sverige, Norge och Finland. En av låtarna på Melissas kommande album har Moa varit med och skrivit.

 

18 Mar
Stora scenen

När 18 mars 2016

Tid Insläpp 18.00 (Moa Lignell 19.30, Melissa Horn 20.00)

Ålder 18 år

Pris 395 + avgift

Förköp Ticnet.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.