search close

Vi älskar livemusik!

Konserter och livespelningar hör till Nöjesfabrikens absoluta specialiteter. Vårt mål är att se till att varje spelning blir en oförglömlig konsertupplevelse. Både för publiken och för artisterna. Genom åren har vi stått för många av Karlstads största konserter och livespelningar. Här hittar du våra aktuella konserter >>

Med en yta på 7 500 kvadratmeter rymmer Nöjesfabriken flera livescener. Vi har en stor livescen som tar emot en publik på nära 2 000 personer. I vår rockbar spelar, som namnet antyder, rockband som föredrar intimare spelningar för publik i en mindre skala. Under sommaren har vi också spelningar på vår utomhusscen i vår mysiga Innergård.

En stjärnspäckad historia

På våra olika livescener spelar världsartister, svenska stjärnskott och lokala förmågor med jämna mellanrum. Nöjesfabrikens livscen har en lång och stjärnspäckad historia. I september 2003 premiäröppnade vi med The Cardigans och 2005 fick vi av STIM utmärkelsen Stimgitarren. 2006 spelade Morrisey på vår stora scen och 2007 satte Motörhead konsert på Nöjesfabriken på sitt CV. The Hives, Darin, Robyn, Bo Kaspers, Bob Hund, Takida, Entombed, Eric Gadd, Lisa Miskovsky, Daniel Adams-Ray, Thåström, Weeping Willows, Salem Al Fakir, Wyclef Sean, Europe, Veronica Maggio, Oskar Linnros, Håkan Hellström, W.A.S.P, Teddybears, Adrian Lux och Volbeat är exempel på andra band och artister som genom åren uppträtt på våra livescener.

Kommande konserter och livespelningar

Vi ser förstås fram emot att göra listan över liveartister som spelat hos oss ännu längre. Under spelchema live kan du läsa mer om kommande konserter på Nöjesfabriken. Där finns också information om biljettförsäljning till respektive konsert. Håll utkik efter nya bokningar här på vår webbplats och på vår Facebooksida!

Nattklubb efter konserten

I samband med våra konserter är vår nattklubb öppen där konsertgästerna kan fortsätta kvällen efter avslutad spelning. Bowlingbaren har öppet som vanligt och där kan ni givetvis ladda upp inför konserten. Ring 054-22 22 00 för att boka bord!