FAQ

Hur uttalar jag Oche?
Vi säger [åkki] och på engelska [ocki].

Vad är en Oche?
En Oche är utrymmet där du spelar, äter och umgås med dina vänner.

Är det någon åldersgräns?
Ja 18 år, 12 i målsmans sällskap. Vi svarar gärna på dina frågor via DM på Facebook, och på 054-222200.

Finns det en klädkod?
Allt vi ber om är att du har kläder på dig. Utöver det bryr vi oss inte ett dugg. Hos oss är alla välkomna!

Kan jag spela dart om jag har ett funktionshinder?
Självklart, alla är välkomna att spela, men om du bokar, vänligen meddela oss om att det finns personer med funktionshinder i sällskapet så ordnar vi bästa förutsättningarna.

Kan jag ta med egna dartpilar?
Eftersom vår nya teknik kräver speciella dartpilar får du tyvärr inte använda egna. Vi vill också ha en uppsättning dartpilar per grupp av säkerhetsskäl.

När ska vi anlända för vår bokning?
Det är önskvärt att ni dyker upp 15 minuter innan din bokade tid så att vi i lugn och ro kan ta upp dryckesbeställning, visa er till banan och se till att alla är redo innan tiden startar. Du är givetvis välkommen ännu tidigare till vår bowlingbar som ligger nära i anslutning.

Behöver jag boka för att spela?
Det rekommenderas starkt, drop-in i mån av plats.

Kan vi spela medan vi äter?
Det är det bästa – vi älskar att äta, dricka och spela på samma gång! Onsdag till lördag kan ni beställa tapas från Cava 42 och i vår bowlingbar kan du beställa från vår a´la carte.

Kan jag reservera ett bord i bowlingbaren före/efter darten?
Absolut! Om du vill boka ett bord så välj bara ”restaurang” i din webbokning. Du kan givetvis boka bord utan att spela dart. Om du undrar över något så ring 054-222200

Vi är ett större sällskap, kan vi boka alla Dartbanor?
Självklart kan man abonnera hela ”dartrummet”. En ganska perfekt personalaktivitet om du frågar oss. Sällskap på mellan 20-30 personer är helt perfekt. Om ni turas om att spela kan ni så klart vara fler. Rummet är ganska stort och sväljer både spelare, medhejande supporters och allmänna minglare :). Ring eller maila oss så hjälper vi dig räta ut eventuella frågetecken. 054-222200 eller info@nojesfabriken.se