Weeping Willows – Christmas Time Has Come

I år kan vi se fram emot en extra fröjdefull jul när Weeping Willows släpper sitt mini-album ”Snowflakes”. Albumet som har release den 17 november innehåller, förutom den egenkomponerade singeln ”Let Christmas Be The Reason”, fem nytolkningar av tidigare utgivna jullåtar varav två är duetter med Ane Brun respektive Moneybrother.Weeping Willows ger sig ut på en omfattande julturné runt om i Sverige under november och december. Välkomna till en exklusiv kväll med Weeping Willows på Nöjesfabriken den 22 december!

*** Bandet gästar merchområdet efter show för signering! ***

2017 har varit ett händelserikt år för Weeping Willows med bl.a. 20-årsjubileum för debutalbumet ”Broken Promise Land” och utsålda konserter som avlöst varandra. Nu bjuds vi in till en sista kväll i Karlstad där julen står i fokus såväl på scen som i vår restaurang!

BILJETTER!
Julbord + sittplats: 895sek + avg (SLUTSÅLD)
Julbord + ståplats: 795sek + avg (SLUTSÅLD)
Ordinarie ståplats: 495sek + avg (SLUTSÅLD)
Ordinarie sittplatsbiljett: 595sek + avg (FÅTAL KVAR)
BOKA BILJETT HÄR >>

Julbordet står uppdukat mellan kl: 17.00 – 19.30.
Dörrar till konsertlokalen öppnar kl: 19.00.
Stagetime kl: 20.00.
Plats: Mässhallen

– Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. Sist vi var ute på julturné var det slutsålt. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid ”Christmas Time Has Come” och det nya mini-album vi ger ut i november, hälsar Weeping Willows

 

22 dec

När: Fre 22 dec

Tid: Dörrar: 19.00 * Stagetime: 20.00

Ålder: 18år

Biljetter: Från 495sek + avg

Förköp: Via Ticketmaster & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.