Veronica Maggio gör exklusivt klubbgig på Nöjesfabriken

En av Sveriges populäraste artister ger sig äntligen ut på en ny turné. På fredag släpper Veronica Maggio sin nya skiva ”Handen i fickan fast jag bryr mig” med singeln ”Sergels torg” som redan har spelats över tre miljoner gånger på Spotify. Idag släpps biljetterna till en efterlängtad Skandinavienturné med stopp i Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Göteborg och Karlstad. Förband Mash-up International

— Uppdaterade tider inför kvällen —

Dörrar till showlokalen öppnar 18:00 ( via bowlingbaren)
Stagetime: Mash-up International 19:10
Stagetime: Veronica Maggio 19:30

Efter gig så kommer lokalen tömmas inför öppning av Verket. Mot uppvisande av konsertbiljett och legitimation (23 år) så ingår entré till verket samma kväll (värde 120 kr) så spara konsertbiljetten och lämna in i nattklubbs entrén. Både bowlingbar och Cava 42 har öppet som vanligt medan lokalen görs om till nattklubb VERKET.


Förband: Mash-up International 19:10

Nu är det klart att Mash Up International kommer vara support på Veronica Maggios Sverigespelningar i januari och februari. Dj- och producenttrion är känd för att skapa karnivalstämning med exotiska influenser och första spelningen sker i deras gemensamma uppväxtstad Uppsala den 29 januari, följt av Stockholm, Göteborg och Karlstad.

Mash Up International är alltid så sjukt underhållande. Dom kan sin sak och den saken är att få folk att dansa. Det känns grymt att ha dom med på turnén, säger Veronica Maggio.

Mash Up International slog igenom med dansgolvshymnen ”Animal” tillsammans med Gnucci och släppte hösten 2012 ”Lava Cabeza EP” med den oemotståndliga låten “Lava Cabeza” med Timbuktu och Vaz.

Den 12 februari släpper de den nya singeln ”Ut och in” tillsammans med Rickard “Skizz” Bizzi (Stockholmssyndromet och Sjukstugan) och Herbert ”Afasi” Munkhammar (Maskinen och Ansiktet).

Vi tycker det ska bli extra kul att turnera med Veronica! Ett perfekt tillfälle att testa några nya dansrutiner på den svenska poppubliken. Vi får se vilken stad som levererar bäst! Vi kommer riva av en minikarneval innan konserten för att se till att ingen står och sover, säger Ulf Risberg i Mash Up International.


Veronica Maggio 19:30

En av Sveriges största artister är äntligen tillbaka. Veronica Maggios nya singel ”Sergels torg” spelas flitigt på radio, fick betyget 4 av 5 i Aftonbladet, GP och Expressen och har redan flera miljoner spelningar på Spotify. På fredag den 4 oktober släpps hennes efterlängtade fjärde album, ”Handen i fickan fast jag bryr mig”.

Veronica Maggio gjorde en enorm succé 2011 med albumet ”Satan i gatan”. Det blev ett av årets bäst säljande album och vann tre Grammis, två Rockbjörnar och tre priser av Gaffa. Dessutom spelades hennes låtar över 113 miljoner(!) gånger på Spotify.

”Helt sjukt, jag fick ståpäls när jag fick reda på att det var klart! Detta bevisar än en gång att Nöjesfabriken är en av de bästa scenerna i Sverige. Ett exklusivt klubbgig i Karlstad är ju grymt stort. Vi pratar ju ändå Hovet och Scandinavium några dagar innan. Veronica Maggio är ju en av de absolut största i Sverige just nu, säger Peter Eriksson/Nöjesfabriken”

 

08 feb
Stora scenen

Dörrar: 18:00 (via bowlingbaren)

Stagetime: Mash-up International 19:10, Veronica Maggio 19:30

Ålder: 18 år vid förköp, 20 år i dörren

Pris: 350 kr + förköpsavgift

Biljetter: Ticnet.se, Tickster och Scalateatern i Karlstad

Övrigt Nattklubb efter show (vanlig nattklubbsentré från 22:00). Efter gig så kommer lokalen tömmas inför öppning av Verket. Mot uppvisande av konsertbiljett och legitimation så ingår entré till verket samma kväll (värde 120 kr) så spara konsertbiljetten och lämna in i nattklubbs entrén. Både bowlingbar och Cava 42 har öppet som vanligt medan lokalen görs om till nattklubb VERKET.

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.