Våga Fråga - En stödkonsert

Ska förra årets succé kunna upprepas? Mycket talar för det. Marie Niljung, årets Sola, arrangerar även i år den 26 augusti en stödkonsert på Nöjesfabriken i Karlstad till förmån för Suicide Zero. Våga fråga-konserten går både ut på att anordna en oförglömlig musikkväll såväl som att kommunicera att självmord är ett av våra största samhällsproblem som vi alla måste göra vad vi kan för att uppmärksamma och förebygga.

Genom konserten och allt kringarrangemang uppmärksammas artister, sponsorer och Suicide Zero. När medier rapporterar om konserten lyfts de inblandade och inte minst samhällsproblemet självmord. Något som bidrar till att motverka tabun, stigma och skam samtidigt som kunskapen ökar om hur vi kan förebygga självmord.

– Båda mina föräldrar har tagit sina liv. Något jävligt ont kan däremot bli något riktigt bra när många engagerar sig för att göra gott, säger Marie Niljung.

IG_garden_fooood

OBS! Begränsat antal sittplatser och bord tillgängligt på Innergården.

För bordsbokning och mer information ring CAVA 42 på tele: 054 – 22 22 10.

 

 

 

Årets artister:
Nu är artisterna klara för årets stödkonsert den 26 augusti på Nöjesfabriken i Karlstad. Dessa är: Anna Stadling, Mia Karlsson (Crucified Barbara), Tina Ahlin, Frida Öhrn (Oh Laura) och Alabama Lovesnakes. Zinat Pirzadeh är årets konferencier.

Husbandet som ackompanjerar artisterna består av Fredrik Lindholm – trummor, Stig Lindell – keyboard, Janne Zander – gitarr och Stefan Deland – bas

VagaFraga_IG

I år samarbetar vi med Broby Grafiska i Sunne. Marknadsföring kring konserten kommer därmed att öka jämfört med i fjol. De som sponsrar och bidrar till årets konsert kommer därmed att lyftas än mer än tidigare.

Företag och privatpersoner som vill bidra till årets konsert kontaktar Marie Niljung på: marie@suicidezero.se, via Facebook, eller via 0703-357719 (lättast kvällar och helger. Lämna meddelande så hör hon av sig.)

Du kan bidra genom faktura, Swish 123 339 6835 eller vanlig insättning på bankkontonummer (cl) 8901-1  konto nr 943 547 905-1.
Nytt för i år är att du kan köpa biljetter till andra så att flera kan ta del av en fin musikupplevelse. Företag eller privatpersoner som vill göra detta kommer att visas som sponsorer.

Alla kan bidra! Många bäckar små.
Från 100 kr och uppåt.

 

26 aug
Innergården

När Fred 26 aug

Var Innergården

Tider Insläpp 18.00

Biljetter 350 kr

Förköp Tickster.com och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.