Uno Svenningsson - Live på Innergården

** FÅTAL BILJETTER KVAR** Både NWT och VF gav Uno en fyra i betyg vid hans senaste besök i februari. En nära utsåld konsert i Mässhallen följs nu upp med en sommarkonsert i ett mindre och mer intimt format på Innergården. Se fram emot en sommarljummen kvällskonsert. Uno är tillbaka!

** Begränsat antal biljetter och begränsat med sittplatser på innergården. **

UNO!
Efter succén med bandet Freda’ fortsatte Uno som soloartist och 1994 kom debutalbumet ”UNO”. Låten ”Under ytan” har spelats in på finska och danska och både Loreen och rapparen Blues har gjort egna versioner av den.

Totalt har det släppts sju soloalbum och ett flertalet duetter, bland annat på Kens singel ”Mamma” från 1999. Svenningsson har medverkat i Melodifestivalen två gånger. 2007 tävlade han tillsammans med Irma Schultz Keller med låten ”God morgon” och 2016 deltog han med låten ”Håll mitt hjärta hårt”, som han framförde tillsammans med Patrik Isaksson och Tommy Nilsson. Under hösten 2017 medverkade Uno Svenningsson i TV-programmet ”Så mycket bättre”. och den 10e februari genomförde han en magisk spelning i Mässhallen!”Intresset för Uno är alltid stort. Senast han spelade på Innergården var med Freda’ och då var det lapp på luckan. Vi är ganska säkra på att Uno säljer slut den här gången också” säger Olle Nilsson på NöjesfabrikenSedan tidigare är Miss Li, Magnus Carlson, Louise Hoffsten, Timo Räisänen, Sarah Klang, Jumper och Markus Krunegård klara för Innergården.

 

13 jul
Innergården

När: Fre 13 juli

Tid: 18.00-23.00

Ålder: 18år

Biljett: 450sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.