Tribulation + Henrik Palm + The Coffinshakers LIVE!

Club Pebbles presenterar stolt Tribulations återkomst till Karlstad!

*** BEGRÄNSAT ANTAL BILJETTER ***

När nätterna åter blivit kalla och långa bjuder vi in till en afton i mörkrets tecken. Tribulation återvänder till Karlstad för en magisk underjordisk scenshow och som support denna kväll har vi Henrik Palm och The Coffinshakers!

Bakom skivspelarna före/efter resp gig bjuder Club Pebbles på smutsigt demoniska verk mellan kvällens liveakter som tar dig till sinnesförnimmelser bortom denna värld.

Följ oss in i elden!

 

Tribulation
Med rötterna i den mörka Värmländska skogarna i väst, är Tribulation ett av landets klart lysande metalexporter. I början av året släpptes Down Below via Century Media Records som har hyllats av kritikerna. Bland annat med en första plats i Close-Up Magazines Soundcheck och i Sweden Rock Magazines Juryn. Down Below har beskrivits som både råare och mörkare än tidigare skivor men fortfarande med samma nekromantiska skräckdöds som Tribulation är kända för. Där ödesdiger sång symfoniseras i broderade melodier som skulle kunna vara direkt från ett av Argentos mästerverk. Ett urvrål från dödsriket av kött och blod.

Henrik Palm
“In Solitude var ett progressivt heavy metalband från Uppsala. Med progressivt menar jag att de tog sin heavy metal till ställen den aldrig hade varit tidigare. Jag menar inte genren progressive metal, jag menar att In Solitude förnyade heavy metal. Och Henrik hade stor del i det. Han gör det annars i alla fall, förnyar. I Södra Sverige, i Pig Eyes och nu här på sin första soloskiva. Han rör sig obehindrat mellan skivsamlingar och världar. Mellan Killing Joke, Crass och Psychic TV. Men även mellan HP Lovecraft och Dr Who. Mellan det djupt privata och det anarkistiskt andliga. Musiken och rösterna ligger som ett spöke, tungt andandes, i rummet.” – Mattias Alkberg om Henrik PalmThe Coffinshakers
I över två decennium har The Coffinshakers brett ut sina mörka vingar från öst till väst. Deras vampyrcountry behöver ingen närmare beskrivning och under aftonen kommer de plocka det bästa från häxkitteln. En skräckinjagande voodooritual som träder fram ur den purpurfärgade röken innan vargtimmen är kommen. No rest for the wicked!

 


 

 

30 nov
Stora scenen

När: Fre 30 nov

Tid: 21.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 275sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.