Tomas Andersson Wij & Plura - Live på Innergården

Sommarens konsert med Tomas Andersson Wij & Plura flyttar till Innergården!

*** biljetter köpta till tidigare utannonserad konsertlokal är fortsatt giltiga ***

Konceptet Sommarens konsert startade i Järvsö på Stenegård sommaren 2016 och efter två succéartade år  flyttar vi nu konceptet till Karlstad. Årets artister är också de perfekta för inramningen och vi ser fram emot att få en drömhelg i Värmland!

PLURA: Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Under 2016 tog bandet en paus men Plura fortsatte med sin egna kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även åker på turné i vår.

I sommar blir det konserter på väl utvalda platser runt om i Sverige, med massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog samt nyskrivna låtar!


TOMAS ANDERSSON WIJ: TAW är en perfektionist och en mycket formmedveten artist som alltid sökt det finsnickrade snarare än det grovhuggna och som ständigt utmanat sig själv med nya samarbeten.
Under sommarens långa turné spelade han titelspåret Avsändare okänd nästan varje kväll och den blev snabbt en publikfavorit. Det är en sång om tacksamhet.

Det är en psalm för agnostiker. Jag kan ofta känna ett behov av få tacka någon, jag vet bara inte vem. Det kan vara tacksamhet för min son, eller bara över att få leva, eftersom alternativet vore att vara död.” – TAW


 

 

28 jul
Innergården

När: Lör 28 juli

Tid: Dörrar: 18.00 | Stagetime fr 19.00

Ålder: 18år

Biljett: 395sek + avg

Förköp: Via Tickster.com

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.