Live i Kristallbaren

The Good The Bad And The Zugly + Oslo Ess

Biljetter
Datum
27 april
Plats
Kristallbaren

Metal Clüb & Turbojugend Karlstad välkomnar The Good The Bad and The Zugly till Nöjesfabriken!

SPECIAL GUESTS: OSLO ESS
OFFICIELL FÖRFEST TILL TJ SWEDEN 25 YEARS

Zuglys framträdande på Tons of Rock förra året golvade mig rejält! Snacka om grymt liveband som Karlstad behöver få uppleva live!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad


THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
Bandet har jämförts både med norska storheter som Turbonegro och Kvelertak (som bandets sångare numera också sjunger i) och klassiska artister som Iggy Pop och Motörhead. Deras energiska liveshower har gett bandet en stor och lojal publik i hemlandet, med utsålda konserter som drar publik från både punk-, metal- och rockscenen! Sedan starten 2010 har kvintetten krämat ur sig en handfull album, ett samlingsalbum & en knippe svåråtkomliga 7’or & mer står för dörren under 2024!


OSLO ESS
Med rötterna i punk- och hardcorescenen har den norsk-svenska rockexplosionen öst ur sig succéalbum sedan 2011 och är idag ett av de absolut största rockbanden i Norge! Bandet har vid flera tillfällen flörtat med sin svenska fanbase genom att plocka in svensk lyrik i utvalda låtar & deras senaste, självbetitlade album, är ingen undantag med ”Där jag står” i låtlistan!

Mer information

När: Lördag 27 april
Tid: Dörrar till Kristallbaren: 21.00 | Stagetime fr. 22.00
Ålder: 18+
Biljett: Släpps fredag 27/10 kl: 10.00!
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080