Silvana Imam + Hurula

Två genres som kan ses som sina motpoler gästar stora scenen; Rock som ger ton åt utanförskap och krossad kärlek, Hiphop med som inte räds att avhandla tunga ämnen såväl som kärlek till din medmänniska. Musik förenar oavsett genre. Vi ses framför kravallen!

Silvana Imam: En utav Sveriges starkast lysande akter som sätter ord på mångas kamp, knutna nävar och väg genom livet gästar Nöjesfabriken! Hon räds inte att ösa kärlek över sina nära och kära samtidigt som den andra sidan av myntet får en välförtjänt fight. Högt prisad utav såväl kritiker som publik med förmåga att fånga de som verkligen lyssnar!

Genom att rappa om sig själv, sina erfarenheter, sin familj och sitt utanförskap med blixtrande intensitet och stolthet får hon lyssnaren att hålla huvudet högt.– Markus Larsson AFTONBLADET


Hurula:
Luleåsonen går kompromisslöst sin egen väg oavsett om det går rakt emot rådande trender! Det nya albumet ”Vapen till dom hopplösa” är inspelat och producerat I Göteborg tillsammans med Björn Olsson (Håkan Hellström, The Soundtrack of Our Lives, m.fl) och låter både större, hårdare och lyxigare än tidigare alster. Punknerven är intakt, lyrik på svenska & musik med hårda kanter istället för tillrättalagt och putsat. Glädjande för en sann musikälskare!

En utav Sveriges mest relevanta popstjärnor sedan Henrik Berggren.– Andreas Bäckman GAFFA

 

21 okt
Stora scenen

När: Fredag 21 oktober

Tid: Insläpp 21.00

Ålder: 18år

Biljetter: 195sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.