SeLest med Martin Hederos - Live på Bar Teatral

Välkomna på releasefest! – SeLest släpper i vår sitt femte fullängdsalbum X som är inspelat i legendariska Nacksving studion i Göteborg, mixad av Mattias Glavå samt mastrad av Simon Gibson i Abbey Road studios. För att fira detta har bandet valt ut tre olika städer där de, tillsammans med Martin Hederos, gästar Karlstad och Bar Teatral den 15:e februari!

SeLest fortsätter att slå på stora trumman med pampig estetik. På den marmorförgyllda Vinylen ryms 10 låtar och däribland den magnifika duetten med Ane Brun. 10 spår från 10 år av 10 människor. – SeLest

SeLest
Bandet startades år 2006 och är idag ett 10-mannaband där rock & pop möter klassisk kammarmusik. Under sina 10 år har de bl.a. uppmärksammats för sin unika tolkning av Mozarts Requiem och har en namnkunnig uppställning med Simon Ljungman i spetsen som även figurerar i Augustifamiljen samt som gitarrist till Håkan Hellström. Även Emma Agnas de Frumerie tål att nämnas som startade sin musik karriär i just Karlstad!

Magnus Boqvist: Trummor, sång
Emma de Frumerie: Violin, sång
Oscar Hallberg: Bas, sång
Simon Ljungman: Sång och Gitarr
Petra Lundin: Cello, sång
Jenny Sjöström: Violin, sång
Sebastian Ring: Keyboards, mallets, sång
Emilia Wareborn: Viola, sång
Malin William-Olsson: Violin, sångTobias Ljungman: Trummor, mallets, sång

Martin Hederos
Få musiker besitter förmågan att kasta sig mellan instrument, roller, stilar och sammanhang på det vis som Karlstadsonen gör. Från världsturnerande rocker i Soundtrack of our lives till progressiv jazzpianist i ett av landets största jazzexporter; Tonbruket och ständigt nyfiken på nya samarbeten. Denna kväll spelar han några av sina piano solos samt gästar SeLest.

 

15 feb
Bar Teatral

När: Tor 15 feb

Tid: Dörrar: 19.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.