Sean "Beautiful Girl" Kingston (US) till Karlstad

Nu är det alltså klart att den amerikanske hitmakaren SEAN KINGSTON (US) kommer till Karlstad och Nöjesfabriken 28 februari. 
Hans stora genombrott kom med singeln ”Beautiful Girls”, som släpptes i maj 2007 och låg etta på USA:s Billboard Hot 100 i tre veckor. ”Beautiful Girls” toppade även den brittiska Singles Chart och andra listor i Europa och övriga världen.

Sean har bland annat gjort låtarna ”Me Love”, ”Take You There” och”Kingston”. Han har även sjungit ihop med Natasha Bedingfield med låten ”Love like this”. Kingston har inriktat sig i mycket kärlek i sina låtar. Sean Kingston använder sig av en blandning av genrerna rap, reggae och pop.

Sean Kingston släppte sin självbetitlade debutskiva i juli 2007. Det andra albumet Tomorrow gavs ut år 2009, med bl.a. artisterna Flo-Rida och T-Pain. Han har även gjort låten ”I’m at war” med Lil’Wayne som blev hyllad av Lil’ Wayne som en av hans bästa låtar.Sean Kingston är även god vän med Justin Bieber och de har flera gånger samarbetat och producerat låtar så som ”Eenie Meenie”, ”Won’tStop” och ”Shawty Let’s Go”.

 

28 feb
Stora scenen

När Fredag 28 feb

Tid Dörrar 21.00

Ålder 18+

Biljetter Early Bird 150 kr | Ordinarie 195 kr