Sarah Klang - Live på Bar Teatral

Låt Klangs ljuva stämma och melankoliska charm trollbinda dig!

KONSERTEN ÄR SLUTSÅLD!

Sarah har varit namnet på allas läppar i höst; Från den omtalade konserten på årets Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg, till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg. Sarah har också presenterats bland de första namnen till nästa års SXSW i Austin, Texas, spelat in SVT:s ”På Spåret”, fått hög P3-rotation med senaste singeln ”Left Me On Fire” och konfirmerats som en av liveartisterna på P3 Guld 2018.

Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i! Den 9:e februari 2018 släpps Sarahs debutalbum ”Love In The Milky Way” och den 24:e mars är det Karlstads tur att få uppleva musiken live!

Precis som mina tidigare singlar, är ”Lover” en kärlekshistoria om tiden efter, eller tiden då man tänker tillbaka på sin stora kärlek. Det som inte funkade, eller blev av. Familjer som splittras, mammor och pappor som drar. Kärleken till någon man inte kan vara med mer.” – Sarah Klang

 

24 mar
Bar Teatral

När: Lör 24 mars

Tid: Dörrar: 19.00 * Stagetime: 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.