Live med PROMOE och CLEO! (Support: Mange Hellberg)

PROMOE är tillbaka! I sällskap kommer han till Nöjesfabriken med ingen mindre än en av de mest respekterade och erkända rapparna i Sverige: CLEO! – Det här kära vänner, blir en vårkväll att se fram emot. 

PROMOE
Mårten ”Promoe” Edh har sedan 1992 figurerat som en av huvudpersonerna i ett av Sveriges största och mest inflytelserika hiphopband – Looptroop Rockers. 2010 tog han hela Sverige under sina vingar med sommar- plågan ”Svennebanan” och dess efterföljande album. Nu, fem år senare, är han tillbaka på det svenska språket med ett album som ser dagens ljus under våren.

CLEO

Cleo är en av de mest respekterade och erkända rapparna i Sverige. Med över 10 år i branschen, många framgångsrika samarbeten, ett soloalbum och en prisbelönt EP i ryggen är hon här för att stanna. I linje med sin egen karriär har hon tillsammans med Vanessa Marko grundat det feministiska musikkollektivet Femtastic. Genom Femtastic har Cleo samlat, inspirerat och skapat scen åt ett stort antal unga tjejer och kvinnor inom urban musik. Detta har inte bara skapat långsiktig förändring i musikbranschen, utan även skapat en stark och dedikerad fanbase.

 

15 apr
Stora scenen

När fredag 15 april

Tid 21.00

Ålder 18 år

Pris 195 kr + avg

Biljetter Här på sidan, tickster.com, ticnet.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.