Sommares galnaste After Ski med PISTVAKT

After Ski mitt i sommaren med PISTVAKT! – 27 juli blir det pjäxdans, om än i kanske lite lättare sandaler när kultförklarade PISTVAKT kommer till Nöjesfabriken.

BILJETTSLÄPP 26 mars kl 10.00
KÖP BILJETT >>

Efter att ha gjort succé på teaterscenen blev Pistvakt en TV-serie som idag nått en närmast makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm och 2001 kom även deras första skiva ”Gaj å Partaj”. Den lade grunden till hundratals shower och konserter över hela landet.

De senaste åren har kärleken och intresset för Pistvakt ökat enormt. I publiken finns verkligen alla. Den arton år gamla skivan streamas över 7000 gånger varje dag vilket ger en hint om deras popularitet.

För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Sagan om de tre bröderna har sedan dess bara vuxit i popularitet. Bröderna Marklund är Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel.

Visst håller de klassiska låtarna och skämten än men det är dags för ett nytt kapitel. Nya låtar har värkt fram i uthuset i Svartlien och EP’n ”Nere Hos Beng-Ha” släpptes under jublande former den 12:e oktober!

Räkna med en helkväll där de kommer att framföra sina nya låtar som gamla hits. De kommer heller inte ensamma. Med sig på scen har de sitt klassiska band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärshkans Gaj & Partaj!

Begränsat antal PLATSER – Ej bordsbokning
mat och dryck till försäljning under hela konserten

 

27 jul
Innergården

När Lördag 27 juli

Ålder 18 år

Biljetter Släpps inom 26 mars kl 10.00

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.