Mustasch + HCSS + Entombed AD + Vojd

När Mustasch & Hardcore Superstar, två utav rikets största rockakter, gör gemensam sak och beger sig ut på turné är ett stopp i Karlstad ett måste! Dubbel headliner på stora scen där Mustasch bjuder på gästspel från legenden Hank von Helvete. Karlstad Metalcoholics presenterar VOJD & Entombed A.D. på lilla.

En kväll med extra allt; Välkommen till vårens största hårdrockskalas!

Hålltider:
20.00: Förfest med Burgers n Beers @ Nöjesfabriken Bowling
21.00: Dörrar till konsertlokalen öppnar

21.30: Stagetime – VOJD  (lilla scen)
22.00: Stagetime – Hardcore Superstar (stora scen)
23.15: Stagetime – Entombed A.D. (lilla scen)
00.00: Stagetime – Mustasch (stora scen)

DJ’s före/efter resp. spelning!
Stora scen: Sungen * Lilla scen: Metal Clüb


Bordsbokning via tele: 054 – 22 22 00.Mustasch
: Bandet har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson  framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning. Detta följs upp med nya singlar och album som släpps 6e april.

 


HCSS: Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.  Idag släpper Hardcore Superstar nya singeln ”Have Mercy On Me” och fler grymma partyhits väntar framöver!

Entombed A.D: Om du inte hört talat om Entombed har du förmodligen missat hela konceptet med extrem metal, bott under en sten sedan sent 80-tal eller står med två stadiga ben i graven! Det liras dödsmetall med ett punkigare & rockigare sound som resulterat i en egen subgenre kallat death n’ roll. Med sina två album efter namnskiftet har bandet överbevisat alla skeptiker som funnits och vårdar det sound som skapades med plattan ”Wolverine Blues”. They are second to none!


VOJD: En resa genom mörkret in i tomrummet. Bandet Black Trip går numera under namnet Vojd och de är tillbaka med sin tredje skiva The Outer Ocean, ett album som vandrar genom en bredare musikalisk sfär än bandets tidigare släpp och således utgör deras mest ambitiösa album hittills. #1 på Swedenrock Magazines Jury pekar på att den kommer bli väl emottagen!

 

09 mar
Stora scenen

När: Fre 9 mars

Tid: 20.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 395sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.