Live

Motorsportsalongen

Datum
15 november

15-16 november fyller vi Nöjesfabriken i Karlstad med 100% motorsport. Oavsett om du är nybörjare, proffs, amatör, entusiast eller bara nyfiken på motorsport så finns här något för dig! Intervjuer och autografskrivning sker löpande under dagen där vår konferencier håller i trådarna på stora scenen. Föreläsningarna hålls gratis i rum med förbokade platser.


I Motorsporten möts alla åldrar och här kan du ta tillfälle att skapa nya relationer, underhålla kontakter och skapa värdefulla samarbeten. Är du ung och nyfiken på Motorsport hittar du många förebilder och hjälpsamma branschfolk som kan hjälpa till med nästa steg i karriären. Vill du lyssna på intressanta föreläsningar eller till intervjuer med racingprofiler finns olika forum där detta löpande sker under dagen.

Bland våra många utställare kan du bla hitta Bilsportförbundet, skolor, racingkläder, reservdelar, försäkringar, racingteam och bilvårdsprodukter.

Klicka dig vidare till Motorsportsalongens hemsida för mer information >>>

Restaurang och bar håller öppet från kl 11.00. Och från kl 16,00 kan man boka bord på Cava42 för ”After Race” med en god bit mat i mysig miljö. Bowlingbanorna finns att tillgå hela dagen och andra spännande aktiviteter för barnen.

Vi vill skapa ett ljus i novembermörkret och kommer sätta Värmland ännu starkare på kartan för motorsporten. Detta gör vi med en nisch som är ny för Sverige. Låt oss tillsammans göra detta till ett par fartfyllda och underhållande dagar som ingen vill missa!

Under fredagskvällen välkomnar vi alla som köpt en After Work Biljett! Fri entré under lördagen!

Barn är välkomna i målsmans sällskap!


Mer information

När: 15-16 november
Biljett - Fredag: After Work Biljett
Biljett - Lördag: Fri entré | Barn välkomna i målsmans sällskap