Live

Motorsportsalongen

Datum
25 november

Den här dagen fyller vi Nöjesfabriken i Karlstad med 100% motorsport!

Oavsett om du är nybörjare, proffs, amatör, entusiast eller bara nyfiken på motorsport så finns här något för dig!

Intervjuer och autografskrivning sker löpande under dagen där vår konferencier håller i trådarna på stora scenen. Föreläsningarna hålls gratis i stängda rum med förbokade platser.

Läs mer om vilka föreläsare som kommer besöka Motorsportsalongen och hur du förbokar din plats HÄR >>>>


I Motorsporten möts alla åldrar och här kan du ta tillfälle att skapa nya relationer, underhålla kontakter och skapa värdefulla samarbeten. Är du ung och nyfiken på Motorsport hittar du många förebilder och hjälpsamma branschfolk som kan hjälpa till med nästa steg i karriären.

Vill du lyssna på intressanta föreläsningar eller till intervjuer med racingprofiler finns olika forum där detta löpande sker under dagen.

Bland våra många utställare kan du bla hitta Bilsportförbundet, skolor, racingkläder, reservdelar, försäkringar, racingteam och bilvårdsprodukter.

Klicka dig vidare till Motorsportsalongens hemsida för mer information >>>

Restaurang och bar håller öppet från kl 11.00. Och från kl 16,00 kan man boka bord på Cava42 för ”After Race” med livemusik och mat.

Bowlingbanorna finns att tillgå hela dagen och andra spännande aktiviteter för barnen.

Vi vill skapa ett ljus i novembermörkret och kommer sätta Värmland ännu starkare på kartan för motorsporten. Detta gör vi med en nisch som är ny för Sverige. Låt oss tillsammans göra detta till en fartfylld och underhållande dag som ingen vill missa!

Med fri entré hälsar vi våra besökare varmt välkomna!

Barnen är välkomna i målsmans sällskap!


Mer information

När: Lördag 25:e nov.
Tid: 10.00-17.00
Biljett: Fri entré | Barn välkomna i målsmans sällskap