Moneybrother

I början av året återupplivade Anders sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år. Alla som var där kan vittna om kvällar som andades lika mycket då som nu, energi som finkänsla och hopp som förtröstan. Vi är därför glada och stolta att få meddela att Moneybrother åker ut på en omfattande turné i vår som når Karlstad den 23:e februari!

Äta innan konserten?
Gör fredagen till en helkväll! På vår tapasrestaurang Cava 42 får du mot uppvisande av kvällens konsertbiljett 15 % rabatt på notan (ej dryck). Bord till Cava 42 bokar du här >>. Samma erbjudande får du självklart i vår bowlingbar och menyn hittar du här >>

MONEYBROTHER
Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre. Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande turnén bli en euforisk upplevelse för den som lyckas lägga vantarna på en biljett.

 

23 feb
Stora scenen

När: Fre 23 feb

Tid: Dörrar till konsertlokal 21.00 * Stagetime: ca 22.00

Ålder: 18 år

Biljett: 295sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.