Lucifer - Live på Bar Teatral

Efter en höst avslutar vi säsongen med en riktigt tung kväll på Teatral; CLUB PEBBLES presenterar stolt LUCIFER!

| Begränsat antal biljetter – Endast 120st till försäljning |

Underskatta aldrig den hårda musikens förvandlande krafter. Styrkan i riffet, melodin och det ihållande svänget som tillsammans bildar magi som bara de mest inspirerande kan tämja. Tillsammans med Nicke Andersson kommer nu Johanna Sadonis (ex-The Oath) till Karlstad för att skriva historia!

Under kvällen står Roya och Nicole från Pebbles bakom skivspelarna. De bjuder på smutsigt demoniska verk, glammig elegans och tuff och svettig rock att fördärva sig i. På med bootsen! ⚡


LUCIFER: Bildat i Berlin 2014 efter ett plötsligt uppbrott med hennes tidigare band, valde Johanna Sadonis att skapa Lucifer med målet att kanalisera hennes kärlek för den mörka rocken från 60 -och 70-talet. Inspirerad av allt från Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult till Steppenwolf, Heart och Fleetwood Mac, slöt hon upp med gitarristen Gaz Jennings (ex-Cathedral) för att skapa ett otämjt sound som gjorde hennes influenser rättvisa. Resultatet blev ett självbetitlat debutalbum som fick stor uppmärksamhet och enastående recensioner. Fröet till en mycket större musikalisk vision var sått.

2016 stod Sadonis i ett vägskäl efter uppbrottet med den legendariska gitarristen. Fast besluten att fortsätta och inte ge upp den kreativa drömmen om Lucifer fortsatte sångerskan obestridligt framåt tills hon snubblade över en perfekt partner i det andra kapitlet i sagan om Lucifer; Nicke Andersson.

Med sin varierande musikaliska bakgrund med allt från brutal dödsmetall i Entombed till poppig rock n’ roll i Imperial State Electric, har Nicke Andersson redan fått legendstatus. Vad som inte var säkert var hur hans nya partnerskap skulle fungera, eller om det skulle fungera överhuvudtaget. Men efter att ha arbetat ihop på endast en låt insåg båda att detta är början på något nytt och unikt; något som överskrider lata genredefinitioner och istället flaggar för något klassiskt och tidlöst.

 

15 dec
Bar Teatral

När: Lör 15 dec

Tid: 21.00-01.00

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.