LARS WINNERBÄCK - Live på Löfbergs Arena

Nöjesfabriken och United Stage Artist presenterar: LARS WINNERBÄCK – Live på Löfbergs Arena 21 nov

KÖP BILJETT >>

Väntan är över! Nytt album med Lars Winnerbäck kommer den 27 september och i höst blir det arenaturné.

Det har gått tre år sedan Lars Winnerbäck släppte hyllade albumet ”Granit och morän”. En avskalad konserthusturné, en storslagen sommarturné 2018 och en film har han hunnit med sedan dess. Som en av Sveriges mest älskade artister är han aldrig långt borta.
2019 blir ett riktigt Winnerbäck-år.

Den 27 september släpps ett nytt album och i höst blir det stor arenaturné i både Sverige och Norge. Turnépremiär i gamla hemstaden Linköping och som en stor final kommer Winnerbäck för första gången till Globen i Stockholm. ”Jag har haft en väldigt lugn och inspirerad höst och vinter. Skivan har ännu ingen titel, men den blir lite av en roadtrip genom Sverige, kärleken, samhällsklimatet, döden och alperna.”, säger Lars Winnerbäck.

Det har gått mer än 20 år sedan Winnerbäck presenterade sig med debutskivan ”Dans med svåra steg”. Med lika delar vemod som popsånger har han på 11 album satt fingret på en hel generations känslor. I september kommer efterlängtad ny musik.

Bakom Winnerbäck på höstens turné står ett eminent band bestående av: Jerker Odelholm – bas, Staffan Johansson – gitarr, Carl Ekerstam – gitarr, Therese Johansson – gitarr/sång, Jonna Löfgren – trummor och Tomas Hallonsten – keyboard.


Nöjesfabriken flyttar utanför teglet och växer som arrangör

På Nöjesfabriken finns som de flesta vet sex olika livescener. Nu ser vi nya möjligheter när vi tar steget som arrangör utanför huset. Tillsammans med Live Nation arrangeras först Gyllene Tider i Mariebergsskogen och Lars Winnerbäck i november ihop med United Stage.

”Det här ger oss möjligheten att tacka ja till fler förfrågningar och på så sätt ge Karlstadborna fler upplevelser att välja på. Gyllene Tider i Mariebergsskogen blir det första evenemanget vi gör utanför fabriken.” säger Olle Nilsson

 

21 nov
Löfbergs Arena

När 21 november

Var Löfbergs Arena

Biljetter Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.