Lars Bygdén - Live på Bar Teatral

Lars Bygdéns senaste alster har gjort ett sannerligen starkt intryck på oss såväl som recensenter & fans. Efter att Lars kungjort att han är redo att framföra musiken live kan vi stolt presentera Bar Teatral som ett utav stoppen längs vägen. Varmt välkomna till en unik konsertkväll i Karlstad!

| Begränsat antal biljetter – 120st till försäljning |

Ett farväl, men också en startpunkt för ett nytt liv. På sitt fjärde soloalbum ”Dark Companion” tar Lars avsked från sin hustru som gick bort förra året. Det är en naken inblick i en becksvart process fram till det oundvikliga slutet. Men det är också en start för Lars och hans barn i det nya livet. Albumet är föga överraskande Bygdéns hittills mest omskakande men samtidigt hans mest innerliga.

Bygdén bildade 1996 countryrockgruppen The Thousand Dollar Playboys i Sundsvall. Gruppen gav ut två album, fick ett stort genomslag och upplöstes 2002. Han har därefter fortsatt som soloartist på skivbolaget Massproduktion och gav 2005 ut sitt första album under eget namn, Trading Happiness For Songs innehållande bland annat duetten med Ane Brun i låten This Road. 2009 kom Family Feelings och 2012 LB. Bygdén har även gjort ledmotivet till Filip & Fredriks reseprogram ”Grattis världen” och den animerade videon till The Hole från LB blev både Manifest- och Grammisnominerad.


 

 

22 feb
Bar Teatral

När: Fre 22 feb

Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Ålder: 18år

Förköp: 225sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.