Kajsa Grytt - Live på Bar Teatral

SPELNINGEN FLYTTAS – NYTT DATUM PRESENTERAS INOM KORT– Kajsa Grytt firar 40 år som artist & bjuder in alla sina fans till intim fest på Bar Teatral!

SPELNINGEN FLYTTAS – NYTT DATUM PRESENTERAS INOM KORT
Du som köpt biljett! Din biljett är givetvis giltig till det nya datumet som presenteras inom kort.
Vill du återlösa köpt biljett så kontakt Tickster här

Hej ! Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 års jubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans. Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig. Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag. Välkomna!!” – Kajsa Grytt

Kajsa är en av landets mest betydelsefulla rockartister någonsin. Kajsa är också landets okrönta ”punkdrottning” jämte ”punkkungen” Thåström, fast ingen av dem vill vara vare sig drottning eller kung… Hon har inte turnerat sedan succen i TV4´s ”Så mycket bättre” och ger sig nu ut på en lång turne på små intima ställen för att fira att hon fyller 40 år som artist och författare som tar henne till Karlstad som första stopp på vägen.


 

 

01 nov
Bar Teatral

När: Fre 1 nov.

Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 295sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.