Jumper - Live på Innergården

De är redo med ny musik och sin första klubbturné på tjugo år. Den nionde juni blir det livemusik under bar himmel och låtar som sätter sig som (tapet)klister på hjärnan. Vi välkomnar er till en afton med Jumper på Innergården!

Kristinehamnsbandet slog igenom med musik som var helt omöjlig att värja sig från och blev snabbt ett utav Sveriges då största band. Nu står de redo med ny musik och sin första klubbturné på 20år. Självklart har vi spikat ett besök i Karlstad!

JUMPER
När bandet slog igenom år 1996, med hitlåtar som När Hela Världen Står Utanför och Tapetklister, blev de snabbt ett av Sveriges största band. Debutalbumet följdes upp med stora turnéer och ytterligare två album och framgångarna fortsatte.
Dom vann Rockbjörnen 1996 för Årets svenska grupp och debutskivan röstades fram till Årets bästa popalbum av Musikjournalens lyssnare i Sveriges Radio. Efter en avslutande turné hösten 2000 gick bandmedlemmarna skilda vägar men förblev goda vänner. Äntligen har de dammat av instrumenten och spelat in ny musik!

ÄTA INNAN, UNDER ELLER EFTER KONSERt – PIZZA ELLER TAPAS?
Vägg i vägg med vår Innergård hittar du Cava 42 som serverar tapas. Se till att boka bord där i god tid för att få plats i samband med någon av våra konsertkvällar då vi ofta blir fullbokade. På Innergården kommer vi i år att servera fabrikens egna pizza. Cava 42’s  tapas avnjuter du alltså på deras uteservering eller inne i restaurangen. Boka bord på Cava 42 här >>

 

09 jun
Innergården

När: Lör 9 juni

Tid: Dörrar: 18.00 * Stagetime: 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Tickster.com, ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.