Jennie Abramhamson + Monte Nour - Live på Bar Teatral

Jennie tar #reverseriessolotour till Karlstad och möter publiken på ett mer avskalat sätt för att ”ge sina låtar en omgång”. Perfekta förhållanden för en spelning på Bar Teatral!
.
Jennie Abrahamsons femte album ”Reverseries” släpptes i början av 2017 och hyllades av kritikerna med bl.a full pott (10/10) i Sonic Magazine. Det drömska och storslagna albumet, som nominerades som Årets Pop på P3 Guld, blev både en sorts sammanfattning och vidareutveckling av det alldeles egna sound hon skalat fram skiva för skiva; En sorts enkelhetens pop, men där varje låt rymmer en hel värld!
.

Support: Monte Nour

 


Philip Larsson är låtskrivare från Karlstad som kallar sig Monte Nour. Med stark känsla för stora melodier hänför han från scenen och bjuder in till en egen värld, ofta med bara gitarr och sång. Låtarna har ofta jämförts med Paul McCartneys melodispråk och enligt honom själv är målet att skriva ner låtar som känns som om de funnits för evigt och sedan förmedla dem med äkthet. Två EP:s är släppta genom lilla Karlstad-bolaget Youth Recordings och båda följdes av turnéer som sträckt sig över Sverige och Skandinavien.
Nyss släpptes en cover av Beck’s ”Pay No Mind” med tillhörande psykedelisk musikvideo (inspelad vid Wermlandskajen i Karlstads yttre hamn) och har snabbt nått över 15.000 visningar på internet. Närmast väntar fler singel-släpp och första Europaturnén för värmlänningen vars namn börjar spridas på indie-kartan, men först ett besök på Bar Teatral!
…skicklig gitarrist med bra röst för den här sortens pop; varm, uttrycksfull, bräcklig och stark på samma gång. Melodierna är intelligent skrivna och vackra…” – VF.se
 

30 nov
Bar Teatral

När: Fre 30 nov

Tid: Dörrar: 19.00 * Stagetime fr 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, ticketmaster.se och Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.