Hästpojken + Junior Brielle LIVE!

I april släpptes Hästpojkens sitt efterlängtade album ”Hästpojken är död” som följdes av två utsålda konserter. Som tur är var detta bara startskottet utav en rad spelningar som tar duon till Karlstad i höst!

Göteborgsduon bildades ur resterna av ikoniska banden Broder Daniel och Bad Cash Quartet. I år fyller de tio år och är med sina träffsäkra texter och drivna i musik idag sedan länge etablerade som en av landets bästa band i egen rätt!

Deras fjärde album släpptes i april och var det första på fem år. Titeln ”Hästpojken är död” visade sig dock vara långt ifrån sanningen! Skivan fick stor uppmärksamhet i media, fina recensioner och de två releasekonserterna i Stockholm och Göteborg sålde slut på nolltid.

19:e oktober får Karlstad chansen att uppleva duon livs levande på vår stora scen!

Support: Junior Brielle


Dessa två bröder från Norrland har redan lyckats hitta en plats i rampljuset! Debuten ”I Luften” släpptes på eget skivbolag och fick stor underground-hype, samtidigt som de hyllades av såväl Festivalrykten, Aftonbladet, Hymn och P3. Pop-duon säger själva att de strävar efter en ”perfekt balans mellan det vackra och det coola”. I början av april släpptes EPn ”Blod” som även den fick fina recensioner och hamnade på flera av Spotifys stora spellistor. Bland annat blev duon omslagspojkar på ”Indie Highlights” och musikjournalisten Fredrik Strage utnämnde ”Blod” till Årets debutalbum i Nyhetsmorgon.

Missa inte duons första konsert i Karlstad den 19:e oktober!


 

 

19 okt
Stora scenen

När: Fre 19 okt

Tid: 21.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 275sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, ticketmaster.se och Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.