Live på Nöjes - De Vet Du

ÄNTLIGEN! Live med De Vet Du på fabriken 27 sep – Humorgruppen De Vet Du består av barndomsvännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och “DJ-Hunk”, och fick sitt genombrott år 2010 då de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år var de Sveriges största Youtube-fenomen, som sen dess har fortsatt med sina skämtsamma videos som driver med stereotyper och vardagliga pinsamma ögonblick.

De har beskrivits som en svensk motsvarighet till den amerikanska hiphop- och komedigruppen Lonely Island, där stora hitlåtar kryddade med humor får stor viral spridning. Bandet har som grundidé att alltid släppa låt och video samtidigt eftersom de känner att dessa två element är lika viktigt i deras musikskapande. Sedan 2012 har de släppt två album, och sålt guld på minst 12 singlar. Idag tillhör De Vet skaran av de få svenska artister som nått över 100 miljoner lyssningar på Spotify och över 50 miljoner visningar på You Tube.

Gruppen har på senare år turnerat land och rike runt och är en av Sveriges mest bokade liveakter. De har stått på både festivalscener och klubbscener och gjort vad de är absolut bäst på: sprida en smittsam feststämning. Nu är de tillbaks och utlovar den fetaste liveshow de någonsin gjort.

 

27 sep
Stora scenen

När Fre 27 sep

Tid 22.00-02.00

Ålder 18 år

Biljetter 195 sek

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.