bob hund

bob hund har med kloka texter och överjordisk musik satt fingret på tillståndet i verkligheten sedan tidigt 90-tal. Nu står det klart att Sveriges bästa liveband sedan 25år kommer till fabriken fredagen den 12:e juli!BOB HUND

Bandet, som äger en förmåga att slå an en sträng i ständigt nya generationer lyssnare, har de senaste tre åren växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda & vi ser fram emot en hejdundrande bra tillställning!

De har auktionerat ut sina instrument och lånat utrusning av sina fans, spelat live till stumfilm, satt upp såväl egna operor som festivaler och mycket annat. Under 2018 tog bandet det hela ett steg till och tog över Malmö Lives konserthus för ett år långt extravaganza. Under 12 månader satte bandet upp en rad olika konserter och presenterade en massiv utställning i huset kurerad av Martin Kann.

Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.


 

 

12 jul
Stora scenen

När: Fre 12 juli

Tid: Dörrar: 22.00 | Stagetime 23.00

Ålder: 18år

Biljett: 275sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.