Alabama Lovesnakes + Bro Mesa - Live på Innergården

Alabama Lovesnakes is back! Varmt välkomna till en kväll med blues under bar himmel!

Trion är invalda i det prestigefyllda International Blues Hall of Fame, har tre fullängdare i bagaget och har satt scener i gungning sedan starten 2006. De har blivit ett återkommande inslag i vårt sommarprogram & gör inga fans av blues besvikna!

Support: Bro Mesa

Begränsat antal PLATSER – Ej bordsbokning | mat och dryck till försäljning under hela konserten


BRO MESA: Det nystartade bandet från Kristinehamn, som debuterade inför slutsåld publik på Ölme Diversehandel tidigare i år med sin countrydoftande americana på svenska, levererar ”en genuin känsla av tajta Austinband från Texas med mycket skicklig musikalitet, stämsång och ett proffsigt Amerikanskt tryck i låtarna” (Schumann, 2019). 

Med tydliga influenser från artister som Brent Cobb, Cordovas och Creedence ger Bro Mesa en musikalisk käftsmäll som får vilken Outlaw-romantiker som helst att vända andra kinden till. Under våren har flera liveklipp från spelningen på Ölme Diversehandel släppts på Youtube. Den första och andra delen av ’Bro Mesa, live på Loftet’  har redan setts av tusentals nyfikna lyssnare. Nu är det Karlstad & Innergården som står på tur att få ta del utav magiskt sväng!

 

05 jul
Innergården

När: Fre 5 juli

Tid: 18.00-22.00 | Stagetime fr 19.30

Ålder: 18år

Biljett: 195sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, ticketmaster.se och Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.