search close

TAKIDAs jubileumsturné till Nöjesfabriken

tAKiDA slår på stort och firar sitt 20-årsjubileum med turné där Karlstad står som ett självklart stopp på vägen!

BILJETTSLÄPP FRE 26/9 KL: 10.00
Missa inte förboka vår Nöjesbuffé. Serveras före konsertstart | Rock DJ före & efter gig)

Bandet kan idag stolt kalla sig för en av Sveriges främsta rockband! Dom bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor. Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara. 2020 markerar bandets 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe, vilket de uppmärksammar med en rikstäckande turné på totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark!

Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!”


BOKA KONSERTBUFFÉ INNAN TAKIDA
Passa på att prova vår populära nöjesbuffé innan spelningen med Takida. Den står uppdukad i vår restaurang som är direkt ansluten till bowlingbaren, mellan kl: 19.00-21.00. Köket erbjuder två kött- samt ett vegetariskt alternativ. Goda tillbehör, hembakat bröd med smör, utvalda såser och  ett dignande salladsbord som garanterat håller dig mätt hela kvällen! Du bokar din biljett till buffén samtidigt som du köper din konsertbiljett. Har du redan köpt biljett trycker du dig förbi konsertbiljetten till där du väljer buffébiljett. Här bokar du >>

Pris konsertbuffé: 249 sek
Antal platser: 100st
Allergi eller specialkost? Kontakta oss för avstämning:
info@nojesfabriken.se

 

07 feb
Stora scenen

När: Fre 7 feb

Tid: 21.00-02.00 | Stagetime ca 23.00

Ålder: 18år

Biljett: 395sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.