William Crighton - Live på Bar Teatral

Vi ser fram emot att få uppleva William Crighton här i Karlstad; En av de mest fängslande personerna i den nya vågen av artister sprungna ur samma, bördiga, musikaliska landskap som t.ex. Nick Cave & Tom Waits!
| 120st biljetter till försäljning | Begränsat med sittplatser – Fri placering |

WILLIAM CRIGHTON: Det börjar med rösten. Det är den som fångar in, snärjer, förtrollar. Det är långt till poppig glättighet och lättsam underhållning. Crightons låtskatt ger blodsmak i munnen och väcker en massa malande tankar. Tankar om Himmel och Helvete, om vår korta tid på jorden, om livet och döden. Om kärlek och rädslor. På det där bra sättet som bara äkta vara kan göra.

Hans första , självbetitlade, album landade hos oss 2016. Nu följer han upp med alldeles färska ”Empire” en mäktig platta, ett evangelium av melodier och spännande berättelser.

Han sjunger om Djävulen. Han sjunger om Jesus. Balansen mellan det goda och den alltid närvarande ondskan. Men det är ingen dyster artist som kommer till Norden i höst. Snarare en budbärare. Med budskapet att det finns hopp för oss alla så länge artister som mr Crighton kan turnera över hela planeten.

Familjemannen Crighton har sin enastående hustru Julianne med i produktionen. Och inte sällan i intervjuer, citerar han sin unge son. Även det är ett jordat element som gör honom nästan unik i sitt sätt att hantera sin talang. Som en väckelsepredikant tar han sig an sin musik och ger låtarna liv.

En mycket intressant och enastående berörande artist från New South Wales är det vi kommer få möta. Live är han både ljus och skugga. Ingen lämnas oberörd av hans framträdanden. Mötet med honom kommer bli spännande och om hans redan starka rykte ens till hälften stämmer, kommer det talas länge efteråt om hans konsert hos oss.


 

 

14 sep
Bar Teatral

När: Lör 14 sep

Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg

Förköp: Via Tickster.com

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.