Tove Styrke (support: Grant)

Tove Styrke, Sveriges nya internationella popstjärna, lägger sin turnépremiär här på Nöjesfabriken!

Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för Tove Styrke att komma hem – med sitt hyllade album Sway i bagaget – och göra flera konserter runtom i Sverige och Norden i höst med start i Karlstad. Med sig på turnén har hon ingen mindre än Grant som med sitt hyllade debutalbum ”In Bloom” kommer öppna för Tove.

TOVE STYRKE
Sveriges nästa internationella popstjärna har ibland korats en aning lättvindigt. Dessutom har profetiorna mer sällan än ofta slagit in. Vad gäller Tove Styrke är dock utmärkelsen allt annat än förhastad – hon är nämligen Sveriges nya internationella popstjärna. Om det var någon som fortfarande tvivlade på kröningen, så torde Styrkes senaste album Sway (2018) tystat dem. Skivan hyllades unisont av inhemsk såväl som internationell press. Och detta med all rätt, då Sway på många sätt är en perfekt popskiva. Djupt förankrad i samtiden utan att vara cynisk, fylld till bredden med moderna produktioner, personliga texter och elastiska melodier; konstnärlighet och populärmusik i en ovanligt lyckad symbios. Och artisten själv skiner ikapp med den bubblande musiken – kaxig, stark och lekfull.

2018 har, och fortsätter vara, ett intensivt år för Tove Styrke. Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, så väntar nu även egna turnéer i såväl England som USA i höst. Men trots att världen ropar hennes namn så ska givetvis Sverige och Norden först få sitt! Från de allra största scenerna till mer intima konsertupplevelser. Det blir en speciell höst. Vi hade inte förväntat oss något annat!


 

 

23 nov
Stora scenen

När: Fre 23 nov

Tid: 21.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg.

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.