Live i Mariebergsskogen

Tommy Körberg

Biljetter
Datum
27 juli
Plats
Mariebergsskogen

Få artister har så många turnéminnen som Tommy Körberg. I sommar blir det fler minnen och massor av musik när Tommy ger sig ut i Sverige på turnén ”Grand Finale!”.

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker.

”Världsklass”, ”Storslagen”, ”Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

Längd: ca 1 tim och 40 min, ingen paus

Pris: 545kr – 650kr
Ordinarie sittplats på bänk


Mer information

När 27 juli
Var Mariebergsskogen